NUMENERA

featuring
Jølle, a Wierd Jack who Talks to Machines
Podrick, a Foolish Glaive who Fights with Panache
Teodor Mord, a Hideos Jack who Throws with Deadly Accuracy
Magnitor, an Impulsive Glaive who Employs Magnestism
Kluta, a Clever Nano who Fuses Flesh and Steel

  1. Background
    Jølle er på eventyr i jungelen, leter etter maurmennene. Fant en robot, HK1D fra Sylt, dro dit og møtte Kluta. Ble venner av felles interesse i roboter og maskindeler.

Kluta møtte på sine eventyr i ruiner en lite pratsom, Teodor Mord. Ble venner. Etter en brann i Sylt ble Mord forbrent, men klarte å redde en adelsmanns (Gambinton) barn fra flammene, før han forlot byen. Han returnerte senere forferdelig forbrent og forkledd i skjulende kapper og klær.

Kluta sin familie er hva som holder de i Sylt. Da Turid, Klutas mor, trenger mer syltetøy for å lage det berømte syltetøyet byen er kjent for, drar de tre på eventyr til Errid Kaloum tundraen for å finne mer i sukker-hulene under bakken der. Her Møter de noen banditter, og et menneske som kaller seg selv, Høyball. De slår følge. De finner en robot i hulene som leter etter kjæledyrene til, Astria; en adelsmann fra Astaria. De dreper et kjældyr, finner sukker og sender robot på vei hjem.

1.
De blir fortalt av foreldrene til Kluta at noe er på fære i Nutralia, og skogen hvor Gargur jobber.
Vannmangel, fordi to gutter fant noe som skogen vil ha tilbake.

(dag 2)
Gargur viser Kluta og gjengen som «foldable coach» og kjører mot Nutralia, blir overfalt på veien dit, no biggie. Kommer til Nutralia, møter sjefen av byen, «Pippi». Forteller hva som har skjedd: Gutten, Dhale og en kamerat fant en jente i cryosøvn nede da de hentet vann fra skogen. De tok med seg jenta og leverte henne (Lohre) til Florian, lederen i nabo-byen, Jacoby. De fikk oppdraget om å snakke med skogen, dette gjorde de: Fikk vite at skogen bare ville ha tilbake jenta, de sa de skulle hente henne på 24 timer, innen 22:00 neste dag. Snakket med pippi, så la de seg. Jølle har et flashback i løpet av natten fra sitt tidligere liv:

(dag 3)
Florian vekker gruppa og resten av gruppa, forteller at det ikke er trygt her lenger, og at det er flyktningleire gjort klart i Jacoby. Her møter de Magnetor, gjennom Pippi, og tar han med seg.
Må bli med tog dit, gruppa tar toget som «flyktninger» og ankommer Jacoby. Her går de for å «melde seg inn i militæret», men oppsøker raskt Florian. Han tar i mot dem og byr dem på middag. Under middagen forteller han en del om hva som har skjedd, før Høyball kaster et spyd mot han. Kamp tar plass, og gruppa vinner en knepen seier mot Florian og tar med seg Jenta. De stikker så av.
2.
De finner ut at de må komme seg tilbake til Nutralia, og at de ikke har tid til å gå. Så bestemmer seg for å hoppe på toget. De klarer å manuvrere toget tilbake til Nutralia i siste liten, men det slår dem da at skogen antagelig vil drepe eller putte Lohre tilbake i cryosøvn. Mord bestemmer seg for å drøye tiden, og er i mot overleveringen. Fristen går ut, og Nutralia og dens resterende innbyggere faller ned i avgrunnen. Gargur er i Nutralia og dør av fallet.

(dag 4)
Gruppa har slått camp, og bestemmer seg for å hevne seg på Skogen med våpenet til Florian, da det har nøkkelen, Lohre. De finner kjøretøyet som Gargur hadde gjemt unna, og benytter seg av det. Høyball og Magnetor går lags togskinnene, og det var resten av dagen.

(dag 5)
Kluta kjører for å hente knoll og tott, og gruppa «sniker» seg tilbake inn i bygningen som gikk oppover vulkanen. Herfra kommer de seg inn i vulkanen, hvor det er gjemt teknologi fra en annen alder. De klarer til slutt å få spilt av en «video» som viser Lohre’s far og en yngere Florian i forskingsklær;

God Morgen. Dette er en forhåndsopptatt innspilling for benyttelse av
Miljø Defragmenterings systemet A.R.E.B.
Mitt navn er Emryst, og jeg har vært prosjekt-leder for dette prosjektet
og den biogenetiske utviklingen av O.B.S.
A.R.E.B er laget i henhold til pliktigheten vi har til sikkerheten her
på månebasen… Sikkert ikke nødvendig, men vi har oppdaget sterk vekst og
tegn til kognetiv aktivitet i O.B.S-prosjektet nydlig, og ved et kremt
uhell (ser på florian) ble et personell skadet, som ledet oss hithen.

A.R.E.B er skapt for å hemme både veksten og kognitiviten til forplantningen,
hvor de neurobiologiske kreftene alltid kommer fra kilden i skogen.
O.B.S er designet til å instinktivt holde identiteten sin, eller
«Opsirchgo Cêsar Challin» som vi har døpt stamplanten. Så dette blir da

bruksområdet… eh, ja. Mer er det vel ikke å si trekker på skuldrene bzz

kaos i vulkan
Dette er Professor Emryst Duhr, i forbindelse med O.B.S. uforventede
drastiske vekst og overtagelse av Hyattat og større deler av vesten plasserer
vi A.R.E.B i jordas underverden, hvor OBs ikke kan nå de, montert med
seismisk trajektors gps system. Ved gjenvåkning fra cryo-søvn skal atmosfæriske
nivå ha sunket til human nivå igjen og A.R.E.B kan gjennomføres.
Den’s kordinater kryptert med min datter, Lohre’s DNA. Av sikkerthetsmessige
årsaker, det er framdeles uvisst hvem som tuklet med prosjektet.
Det var ikke i min hensikt…

De klarer å bruke Lohre’s DNA som krypteringsnøkkelen og gjenhenter «bomba» A.R.E.B.
De føres da til en «utskytnings-modul sekvens» som sender dem til overflaten av vulkanen.
(De har blitt vist en video som spilles i loop, hvor bomba føres med «fly» over skogen og slippes ned i dets senter.) De sloss litt mot en hundepatrulje og tar med seg en av robot hundene.

De klarer å dra med seg bomba, og kjører tilbake til Nutralia hvor redningsmannskaper fra Sylt og andre små byer fra øst har kommet for å finne overlevende. Lohre er sjokkskadd etter alle hendelsene og i smerte da Høyball ga henne et Vekst-serum som gjorde at hun vokste 1foot.

De møter Turid, som vil vite hva som har hendt, men de forteller ingenting. Kluta gir fra seg coachen, hunden og coachen. De overnatter og hviler seg. Lohre hopper i døden, selvmord.

(dag 6)
De våkner neste dag og leter etter overlevende i ruinene, de vinner Gargur og «prater» litt med han, og Kluta finner Phase Øksa hans. Deretter drar de innover i skogen, hvor de sloss mot dens vesen og møter noen innfødte, mann m/3 koner: Shila, Mira og Jaliam. De forteller at skog-guden er sint, og at de måtte forlate tempelet sitt, peker vei. Gruppa følger retningen hele dagen, og finner til slutt en grønn monolith, så legger de seg.

(dag 7)
De våkner og drar mot monolitten, men skogen har oppdaget de. Mellom skogkanten og tempelet under monolitten står et 45m høyt monster av skogen i veien. De prøver å sloss med det, men skjønner etterhvert at det er nytteløst. De forvinner inn i templete, og får satt av bomba. Et blått lys spres utover skogen og påvirker monsteret, som deretter blir bekjempet og «hjernen» ødelagt. De finner 2 frukter i det, som Høyball spiser. På tavlen i tempelet står det skrevet:

I Skumringen av en tid
vil det oppstå det et behov for mennesket å forstå sin egne bitre sjebne
Uungåelig trakker det utover, og søker gjennom de forskjellige alderene
desperat etter historier og forsikring, for frelse og håp

Historiene vil fyll side på side med nok blekk
til å oversvømme tusen daler, og drukne de høyeste trær.
Men det er en fortelling, som vil skille seg ut
Historien om … kvantemekanikerene

(dag 8)
Sover en natt i tempelet, venter på at Mord (som ble til stein) blir normal. I mellomtiden samler de oddities og prøver å løse gåten til Monolitten, dessverre failer de. De blir oppsøkt av «Aknoklagge Abdohl» og blir med tilbake til hans stamme. Bor i Tipi-lignende hytter. Har et festmåltid mot kvelden, MagneTor gjrø en dame gravid. Neste dag spør Abdohl om de vil hjelpe han, gi en beskjed til Mutantene Nord for skogen, de ligner jo tross alt, om at de ikke skal plage dem og skogen mer. I belønning skal de få trene opp og 3 guttene til Abdohl tjene Kluta (Boonai, Pigmann, Jhg(stor penis)).

(dag 9)
Drar mot Lashmad Provinsen, hvor mutantene befinner seg. Abdohl leder dem halveis. Etter det møter de noen monster, forvokste biller, i skogen. Deretter drar de videre, og snakker med vaktene ved porten til Mutantbyen. De kommer ikke inn, fordi de ikke er mutanter. Legger seg til å sove utenfor, men Mord infiltererer, og finner MoMo (s. 152). Blir nesten drept, etter han truet Momo på livet, men kommer seg unna da Høyball møter opp og forstyrrer. Høyball bruker Detonation (sonic) på Mord og mord kommer seg unna vocal charmen til Momo og ut av byen. Jølle drømmer:

I drømmer har jeg oppsøkt deg, ri nord gutt... rundt den sørlige armen av det svarte fjellet.
Der vi du finne steinen, i morgenskyggen av fjellet. Veien til det eldste spir, som blir kun blir
omtalt i hvisking og legender. Veien til det flytende kongeriket, ditt hjem. Men alt er ikke som
det burde være, en av våre egne dørvoktere har forått oss, han kaller seg bare for "Slangen".
Han har senket den gamle byen, og i sjul for å herske alene. Stop han, og du vil finne veien hjem igjen.

(Dag 10, natt)
Mord hopper ut av byen, og lander ved gjengen. Han er døv, og forteller dem at de må finne Høyball. De knuser døra til byen, og finner raskt Høyball. De møtes igjen utenfor, MagneTor dreper en gutt som roper etter dem, og får deretter hele byen etter seg (60stk) + Momo og Cord (4+spes. Dmg). De løper inn i skogen, men blir tatt igjen da de tryner for mye (hadde ikke lys). Dreper 60 innbyggere, men fortsetter å løpe da de hører Momo rope etter dem.

(Dag 11)
Går østover, møter en gjeng jegere som fanger unge «Brehm’s» (Leve 3, 1 armor, long movement (Når de er trent). Dreper gjengen, som sier de er fra Nebalich, hvor det betales 150 shins per Brehm av forsvaret. Holder 2 i livet, og klarer å gjøre 2 Brehms nøytral overfor Kluta og Mord. Mord skremmer ut av fangene «hvor er skatten?», den ene sier det er en skatt 1 dag Sør, i en plass med lilla trær, og det største treet oppe på en haug har begravde skatter under seg. Binder opp de to Brehmene og begir seg Sørover. Brehm bilde s. 12 i Bestiary

Ny session

Samme dag: Begir seg Sørover, mot «skatten».
Mord navngir dyret sitt (hunkjønn) Grønnlilla, den er lilla oppå og grønn under.
De fanger fisk i en elv de drar forbi, mister ett av de to nettene de stjal tidligere. Slår deretter camp:

(Dag 12)
Fortsetter Sørover, kommer sakte over inn i tørrere område med lilla trær, og finner mot slutten av dagen Det lilla treet med skatten. Blir ikke påvirket for mye, sover unna treet.

(Dag 13)
Neste dag graver Høyball fram 4 Cyphers, hvorav et sjell som gjør at han hører alt rundt seg, får derfor øye på Mila (Søsteren til MoMo). De går videre Nord, og kommer seg ut av skogen. De slår camp ved utgangen av skogen, som er Sørvest for Heimen.

(Dag 14)
Det går en vei videre Sørøst langs skoglinjen. Her går MagneTor på jakt, og finner 5 Vaper som han havner i bråk med, etter litt om og men så dreper de alle. Et hologram av Mila oppstår ved frokosten og forteller at de kan «trade» Tor mot livet til alle sammen.

Fortsetter på veien sørover, etter 4 timer møter de en familie på 3, som har et mutantbarn (breathes under water, gjeller på halsen). Mord truer de til å bli med dem sørover, og ikke mot Heimen. Går resten av dagen. Tor raner mannen for 10 shins. De forteller at nermeste by er fiskebyen «Opalek». Slår camp ved veien igjen.

På Høyball sitt skift framstår Mila igjen, og forteller om Tor’s forhistorie, at han drepte faren sin og drepte et barn i Heimen. Høyball vekker jølle og ber han høre etter om han hører Mila, det gjør han.
De vekker alle og prøver å finne henne i skogen, det viser seg å være vanskelig da hun er for godt gjemt i Skogen på natten. Da de kommer tilbake, tar de en prat med Tor og da ser Tor forbi de at
Mutant guttungen kommer fram fra bak teltet og ser veldig nervøs ut. (Bare Tor så det og mistenker at han ble kontaktet av Mila).

(Dag 16)

Etter dette ofrer Kluta livet sitt for å ta en dart som kom til å treffe MangeTor. Dør, og de tar med seg minnet hennes i dataform. Tivar spotter gjengen fra skogen, prøver å ta kontakt med MagneTor. Han er ganske fraværende, men Tivar følger etter. De sover, og neste dag tar de turen videre mot Opalke med cyphers de fikk fra Kluta (som de brant). Blir overfalt av 5 Decanted (roboter) fra Lashmad Provinsen. Klarer å drepe de, bygger en ny robot ut av delene. Roboten kommuniserer kun med Jølle, Jølle har merkelig god forståelse av den (Er fra samme plass, teknologien).

Kommer neste dag til Opalek. Gruppa splitter opp, og går rundt og kjøper ting. Deretter drar de til «Rorbua», Innkeeper: Nordlænning. Delvis horehus i 2. etg (høyre del av perongen). Pimpen (Gows), har del cyphers og metal-oddities som pynt, lang grått hår og nesevis. Èn mutant hore (to tentakell armer) og en del andre (cobow stil). Bodyguarden: «Nikky», Bola, langt sort hår og trange sorte lær klær. Tor og Høyball kjøper seg horer, Tor betaler 4*pris for å banke henne, (krøllete hår).

*** Tor roller: 3 på «sex». Går ut av rommet og legger seg på eget. Senere på natten når resten sover, klokka 2 approx; Selesu sniker seg ut av rommet og prøver forskjellige dører. Blir oppdaget, og Nikki anklager han for mordet på Hora Tor hadde hatt sex med tidligere. Hun er død, og har skrevet med blod «KINKY» på veggen, Nikky er morderen, men det skjønner de ikke. Alle blir annhold, og anklager blir stilt mot Tor og Selesu, de blir deretter beordret til å bli med to vakter(6)
Selesu bestemmer seg for å stikke av framfor å bli anholdt til neste dag, og hopper ut av vinduet sitt og ut av Opalek, går 3 timer sørover langs veien før han går inn i Lashmad-provinsen og «gift-sonen».

Etter en time ca. Finner han i bunnen av en sand-dune et «sjørøver-skip med modifikasjoner: Kaptain’s cabin er laget av metal, som er brent en firkant-dør i med laser. Inne er det veldig oval og bølgeformet layout med paneler, glass kuler, lys og knapper og et «krater» hvor det skal stå en «krystall» som gir skipet energi. Den er stjålet. Han finner en humanoid robot, med lyspærer som øyne, kledd i cloaks og uten energi. Men en liten fotball-stor snindelliknende sak med to øyne som lyser kommer ut av noe skrot og prater med Selesu på «Binary»
Den heter Cst-Li Miralbygg, og forteller at skipet trenger energi og at krystallen er stålet (limited intelligence ting, snakker kodisk). Den sier humanoidskapningen heter Miral Mannbygg. Må skaffe energi fra backup-generator. Liten riddle på «bakken» av skipet, Selesu fikser den, med clues de finner på menneske-sjelett på skipet. Gir kraften tilbake til skipet. Han rommager rundt og finner cyphers. Bruker resten av dagen for å finne cyphersa og utforske skipet.

(Dag 17)

*** Flere har nevnt at Høyball er kledd som en Nebalich soldat.

Med Selesu som main-suspect er Tor let of tha hook. Og de får gå fri. De sover på forskjellige plasser den natten: Høyball i teltet sitt, Mord hos en gammel dame «mutantfaren fra veien» fortalte om. De røyker sammen og koser seg. De tar turen til «Aman» (byens leder, og priest). Bor i et tårn, med ovalt rom i toppen som ser utover kaia. Han forteller han styrer industrien etter Vincena forsvant og dro ut til tårnet som nå lurer fiskere til å tro det er et fyrtårn. Tilbyr de jobben med å rive tårnet, og kan gi de en random artifact om de succeder.

Mord vil heller ha noe for å «deale» med MoMo, men Aman vet lite om han. Sier de kanskje er mer interessert i «Nebalich», da de har beef med mutanter. De tar turen ut, Mord betaler «Emil» (basert på emil i lønneberget) for å spikke en maske til han, tar en dag. (Majora’s Mask) look. Resten av dagen tilbringer de hos «Den gamle Dama» som Mord er venn med, og i den store hagen hennes. Da Tor sitter på en benk så prøver Mila og stikke han med en syringe med Random-Mutering. De dreper henne, men hun får truffet Mord tilslutt med syringen og det gir han «Red Teeth». De dreper henne på åpen gate, kutter av henne hodet og looter henne. Session end med: Vakter kommer løpende. (kveldstid)

(Dag 18) Selesu solo-mission

Selesu møter Miral Menneskebygg. Han forteller om at en «stor svart firkantet robot med et rødt øye» tok krystallen hans. De drar deretter til Skrot-fyllingen (som er nylig blitt gravd i) og Miral og Cst-Li hjelper med å finne cyphers og deler til å lage en Energi-detekor, kombinert med Lokatoren.
De returnerer til skipet bruker et teleskop på toppen av det til å se på forskjellige koordinater som Miral finner på lokatoren, hvor det er signaler om energi.

Troverd Menneskebygg: 681-372
Goliath Fabrikkbygg: 530-711
Kupellen, «transportstasjon for robotter»: 112-828

Går til nærmeste, som er Troverd. De vekker han, og han vil at Selesu skal bevise at han forstår Evangeliet om Mennesket før han benekter troskap, og for å bevise at han ikke har lurt Miral. Selesu klarer ikke spørsmålene fra Evangeliet, men Miral klarer de nesten helt. Men: Han husker ikke hvem han er (et av spørsmålene). Han sier han er Miral Menneskebuild v.1, men Troverd sier han kjenner Miral fra før av, og at ikke heter det. Han må kjenne seg selv og deretter returnere.

De gir opp, og velger å sjekke ut det store hodet begravd i sanden. Det tar de 2 timer å gå dit. De finner hodet, alt er lukket foruten nesen. Den puster, og Selesu sender en cypher drone inn i den for å ta opp video. Ser at døren kan åpnes fra innsiden, og får Cst-Li til å gjøre det. Han går inn og ser 2 androider, de harmonerer dårlig i snakkingen sin og sier de mangler «gamma» som er stengt inne under dem. Det er stengt inne av «viruset» en liten drone som heter «Hj700 Zairbygg» som flyr rundt og sender signaler til «Zair» om at Selesu kan «salvages» og at det finnes «energi». Selesu finner utstyret til et mannskap som styrte roboten i en annen alder, og atmosfære utsyret deres, men tar bare lappen med «koden» som han etterhvert skjønner hva er. Han åpner luka ned til hvor «Gamma» er låst inne, og han monterer den på plass. Da harmoniserer alle 3 droidene, og sier de er takknemlige og at de er en venn av Selesu. De forteller alt de vet om Miral, blant annet at han er version 5. «Goliath Fabrikkbygg» sitter desverre fast i sanden og klarer ikke bevege seg. Men med informasjonen om versionen til Miral returnerer de til Troverd Menneskebygg.

Han gir dem en «kuleformet svart metalklump med ustabil energi», de tar den med tilbake til skipet til Miral og bruker den til å fly skipet vestover. Dessverre går ikke alt etter planen og skipet flyver ut østover og krasjlander 500m fra Opalek.

(Dag 19)

Kveldstid, Vaktene kommer løpende. Folket blir tatt inn til avhør til Aman. Lurer på om de kan bevise at Mila er mutant. Klarer det ikke, men påstår at hun kommer fra Heimen, og Momo. De får beskjed om å overlevere hodet til Heimen, og få bevis på at det de sier er sant. Jølle får en cypher som vil sage av han armen om 14 dager om han ikke returnerer. De bruker natten på å lage den til Jølle. Resten chillern i byen. Kjøper cigarillos og bedrolls.

*** Tor klarer depletion på distruption swordet

(Dag 20)

De begynner å ta turen ut av byen, i det de går ut kommer Selesu krasjende med skipet. De går inn og møter Miral og Cst-Li. Jølle finner ut at energi-kapsulen deres er en Detonation (Singularity) bombe. Aman og resten av byen følger lite etter, og det blir nesten slagsmål da Selesu prøver å angripe Aman, men tryner heller ut av skipet. Aman tar skipet på vegne av Nebalich, og de to robooten Miral og cst-li. Han undres over hva skipet er til for. Han anklager Jølle for mordet på horen 2 dager tidligere, pga han bygde Selesu. Han får også i oppgave å finne ut hvem som gjorde det, da de insisterer på at det var en Mutant, Mila? De går videre mot Heimen samme dag.

(Dag 21)

På den 4. dagen av vandringen ser Høyball noe som skinner i skogkanten. De blir overfalt av en gruppe spesialisterte mutanter, som har samlet inn hoder fra deres gamle venner i skogen (Abduhl m/familie.) De vinner omsider, og dreper alle unntatt en jente: Jaliddy. Fortsetter etterpå videre mot Heimen.

(Dag 24)

*** Jølle Timer: 8 dager

Kommer fram til Heimen, står par kilometer unna og ser. Da møter de «Børre» (Awkward Trønder).
Han forteller om Heimen, og Jaliddy konfirmerer: Det er to innganger til byen, en for hverdagsmutanten. Her får de som bor i byen komme inn, og her tar de i mot vanlige mutanter. Her finner man leveområder, hovedsaklig telt.

De venter til det blir mørkt og binder opp Jaliddy og Trønderen i skogen. Høyball går å leter etter pinner, der blir an overfalt av en t-rex lignende sax. De dreper den, men de taper litt tid. De dreper gisslene. Deretter prøver de å snike seg inn i Heimen. De dreper en vakt, og kommer seg opp på veggen. Mens resten holder på å klatre over, farstepper Selesu opp til toppetg på den 5. etg høye sand/leire bygningen i vinduet i midten (1/3). Her ser han en vakt, en general, og momo. Han forblir og blir oppdaget, og pågrepet. Momo ser ut vinduet og oppdager MagneTor og Mord. Mord er nå kledd ut i uniformen til vakten de drepte, og later som han dytter Jølle foran seg og går ut fra bak bygning, og inn i den delen av byen med mye militær.

Selesu blir bundet, men kommer seg løs med cutting light. Deretter prøver han å slette minnet til Momo flere ganger, det blir ansett som truende og de «ødelegger han». Om 5 Dager fra dag 24 blir han omgjort til cyphers i våpen-sentralen til Heimen.

Høyball, Magnetor løper vekk fra byen da Vakter kommer mot dem. Jølle og Mord spiller seg ut og løper etter de to. De gjemmer seg 1 time unna, i skogen. Her blir de anfalt av mange insekter, men jager fienden unna med flammekasteren til MagneTor.

(Dag 25)

*** Jølle Timer: 7 dager *** Selesu destruction: 5 dager.

De vil bruke hodet til Mila for å lure ut Momo. De drar til porten på framsiden av Heimen, og ber vaktene hente Momo. De kommer tilbake med en gammel person med horn ut av øynene. Sanden rundt han og de blir vektløse, og han forteller dem at Momo ikke er her nå, men i «sonen». Vaktene kaller han «Zeiger».

De går rundt byen, og bestemmer seg for å vente på Momo. De finner en plass på «veien» hvor han vil ankomme, og lager en felle. De dreper Momo, og maltrakterer alt utstyr de har med seg med en singularity grenade. De tar med restene av Momo til frontporten av Heimen for å terge innbyggerne. Dette gjør at det reises alarm, og byen går til angrep. De får møte «sandmannen» Zeiger, og må stikke da motstanden blir for hard. De klarer å stikke etter en long chase. Dette gjør at de IGJEN havner på veien mellom Heimen og Opalek.

En skapning «Vaugnon» overhører en samtale hvor jølle forteller om Selesu. Han prater med gjengen og sier han vil prøve å redde Selesu, og de kan hjelpe om de vil hjelpe han må de komme til veien og rope på han. Han sklir deretter ned i sanden.

Bare en time etter det, rett før de lager camp for natten møter de en fyr i skinnkåpe og belte med forskjellige pouches og en «pulsestaff» øks. Han inngår et veddemål med Høyball, fordi han vil vedde med en mektig kriger. Han sier at hvis han kapper hodet av han så skal han få øksa, men i gjengjeld skal han komme og kappe hodet av han en annen dag. Høyball roller 1 på en d20, og bommer. Men han blir desperat og hugger hodet av han på ulovlig vis. Fyren løfter deretter opp hodet og plaserer det på kroppen sin igjen. Han sier at han ikke vil gi fra seg øksa fordi Høyball jukset, de prøver å angripe han. Men han løper vekk. Også: Med utrolig hastighet (cypher) klarer Mord å fjerne artifacten på armen til Jølle.

Dag 26

*** Selesu: 4 dager.
*** Tor Depletion roll: Success

Midt på natten, Mord’s skift finner to Abdohl kvinner gjengen. Den ene er dama MagneTor hadde sex med for litt over to uker siden, hun er synlig gravid «Git» lvl 2. Den eldre dama (ikke navngitt) utgir seg for å være moren sier deres «rase» blir raskere gravid (løgn). Jenta klenger på tor, de snakker «mahad». De vil at Tor skal ta vare på dem, hus/mat, sikkerhet.

Høyball jakter ned frokost, som damene tilereder. Forteller at stammen deres er død. I det de spiser får Mord øye på en ridder som kommer fra Heimen, mot Opalek. Rir på en maurlignende skapning, dobbelt så stor som en hest. Har en kappe på seg, fulagin:svartere enn svart. Mord hopper på mounten og ser at fyren er veldig lik han selv, ikke brent men hudsykdom. Han forteller Mord;
«Dra tilbake der du kommer fra!» og dytter han av. Rir deretter avgårde.

De pakker sakene og lager en plan for å takle Heimen. De oppsøker Vaugnon ved veien og prater litt med han:

*** forteller at han liker planter, og at selesu reddet han. Er med på alle planer.

Høyball lager en 3m.ish stige at tre. De prøver først å «prate» ved inngangen. Dette reiser alarmen med en gang og vaktene sier «de har med seg et monster (vaugnon). De stikker derfor og returnerer på nattestid. Kvinnene passer på grønnlilla og har camp m/teltet litt unna byen.

*** Mord kan nå ri på grønnlilla, men det blir vanskeligere enn trent dyr i krevende situationer.
*** Leser tankene dens; den vil ha beskyttelse
*** Mord fikk vite av Akward Trønder for teltet til familien var lokalisert i Heimen.

Dreper 3 vakter (3) på muren rundt. Mord kler seg ut som en, de har skinnuniformer med «nagler» metaldeler. Han blacker ut lysene, og overbeviser om at han er en mutantsoldat. Deretter kommer de andre opp på muren m/stigen og sniker seg inn i bygget i første etg. De dreper vakten utenfor istedet for å betale han, drar liket med inn. De demper lyset her også, og låser døren innen i fra. De driver å løser gåten til heisen, da det komemr vakter å banker på. Mord lurer de med at han er låst inne, de dreper det etter de lurer de inn. De klarer å ta heisen, finner kontorene m/kart og planer. Stapper så masse de klarer i sekken til Mord. De møter deretter Zieger og Kemer, det brytes ut i kamp. Det ender med seier, men hele huset er rasert og de havner på utsiden, ved lampen.

NY SESSION.

Dag 27

De stikker, kutter hodet av Zieger og drar ut Memory Shardet. Drar til kvinnene og grønnlilla, og venter ut natta. De drar tilbake neste dag, og tar med seg Vaugnon. De ser mange som forlater Heimen, de har gitt den opp. Mange sier de skal til Guran, andre sier de skal prøve i Nebalich igjen. De finner mange cyphers, som de ikke er sikre på hva gjør. Og en artifact (Dame-figur som forteller historie.) De tar med seg gutten og dama til «Bjartmar». Gutten heter «Kris». Looter det de kan, finner Selesu i lager-avdelingen. De finner gass-masker.

Før de drar, ser de over kartet de fant. 1,2,3 planen. Brev fra Løvesyndikatet (de vet om det, fellesordning for mutanter) om at de skal invadere Quintas fra Guran. Leiemorder kontrakten til Tivar. Og et brev fra «Tord» som inneholder forsvars-strategien til Nebalich, signert «Gambiton».

De bestemmer seg for å advare Nebalich, og oppsøke Gambiton. De drar mot Opalek, samtidig som flyktningene. Reisen går fint, men når de ankommer Opalek møter de Tivar, og har et akward sammenstøt med han, før han passivt agressivt tar veien mot Heimen/Epal (mester: Chu-Cartezoh). De handler bare i Opalek, og drar videre til Nebalich. 8 dagers reise.

Dag 34
*** Tor depletion roll: Success

Her leter Høyball etter våpen og Armor, men finner ingenting spesielt (fix). Mord checker Familien Bjartmar og Grønnlilla inn på «Den sultne Galkrabbe». Deretter sjekker de om de kan prate med Gambiton, sier «Teodor» vil prate med han. Vaktene går for å sjekke om han er tilgjengelig. Dette er i et firkantet hus, litt oppover i bakkene hvor mer adel bor.

Ny session.
Gambinton kommer ut (Skralig, oslostemme, hyggelig, ler litt, smådum og treg. «paddet lær-armor, blå farge. Krokete rygg, relativt stor mage. Bruker en stokk. Hvitt tynnende hår og hvitt sjegg».
Datteren, Sofrid. Sier han kan prate med en våpenløs Mord, og uten vennene hans. Blir med på kontoret mens de andre stikker å shopper i 4 timer.

Han spør om Kluta. Får «bevis» RAMen. Mord viser han avtalen, og kartet. De snakker om løvesyndikatet, og han vet om det. Blir ganske overvist, og ber Mord om å hente Tord. Han ble sist sett i De Botaniske Hagene. Mord spør om belønning hvis de henter han: Gambinton sier at de sikkert kan ordne med en plass å bo… Men at Palatinen må gjøre beslutningen.

Mord derimot tenker de skal få tittler, mansion osv. NOT! Gambinton skriver 4 bevis på at de er på by-mission, og stempler det med blått symbol. Han stikker deretter å leter etter de andre, finner de ikke, og må vente 4 timer på at de returnerer til Gambinton huset.

I mellomtiden har de kjøpt seg en oddity (Høyball). Bytta en brevvekt som han sa gjorde tingene under den uflyttelig. Han fikk tilbake av selgeren en kopp som koker det du legger oppi. «dnd priest» stemme og look. Jølle kjøpte seg en mace, og alle kjøpte nye klær.

De drar da det er kveld og sola går ned dit. De møter vakten og trur han for å komme seg inn. Går gjennom Museet, men sjekker ikke ut noe. Kommer til gang, går inn i jungelhagne. Blir angrepet av flaggermus, men er ingen big deal. Drar videre til sandhagen, her får de øye på Tord… Han legger ut en felle ved neste dør. Ser ut som en søledam, men det er en portal til hvor fellen ble laget (Gambinton mansion). Høyball faller igjennom, men støvlene «gravity dampener» redder han. De andre venter 5 min før de hopper etter, de vet han ikke er død pga armbåndet til Magnetor. Alle havner i bakgården, og Gambinton kjenner igjen Mord. De sjekker ut rommet titl Tord, og finner avtaler med Mord og Nina, skrevet på et annet språk (Necromantisk?), men Jølle har måte og oversette det på. Her beskrives det at Nina er hyret inn i mot lovnad om makt etter Momo og Syndikatet tar Nebalich. Maur-mounten blir funnet i stallen i mansionen. De finner også en cypher (glassbeholder full av tåke og strøm) i Tord sitt rom. De sover hos Gambinton og opptar søkingen neste dag.

De drar neste morgen, og pakker ned deler av frokosten til senere. De drar dit, og kommer dit samtidig som andre besøkende. De tar den andre veien i dag, gjennom antikvitet’s hagen. Kommer dertil til sanden, og så til sjøen. Møter en mann i en jålle, som de tar. Lærer litt om sjøen, fra han og vakten. Jølle mannen. Grått sjegg, feit, bergensk særlig rolig dude. Forteller om Reane Blomsten, som blir brukt i duell etablerer han. Sier den dreper på engang. Ror i 2 timer? Kommer fra, da de hører pratingen mellom Tord og Nina. Høyball nyser, de ser ikke hverandre pga tåka med det første, men Mord forteller hvem det er. Tord virker som han skjønner hva som skjer, og Nina begynner å resse zombier. De kommer seg på land etter hvert, etter flere turer i vannet. De dreper etterhvert Nina, Jølle knocked henne ut med ny mace. Mord kuttet strupen. Tord prøver å stikke av med annen jolle. Men Tord, og senere Høyball hopper ombord til han. Han hadde tidligere kastet en blå krystall ut i vannet som sugde mye til seg og skapte en malstrøm. De pønsker ut en plan for å hente den, men det failer relativt hardt, de klarer tilslutt å få tak i den thought.. og svømme til land. Dreper zombiene. Høyball har fått en Swordstaff av grønt glass, og Mord har tatt klærne til Tord. Som er Fulagin og de vet det brukes av de upopulære medlemme i Ordenen for utsøking av sannhet og sinne. Men gir asset på stealth.

Ny session:

De går ut av botaniske hagen, han med båten treffer de. De drar likene skamløst gjennom byen opp til Gaminton. Han er forskrekket over at likene er basically ødelagte. Da avtalen var å hente han i livet, for en rettsak. Han sier Palatinen ikke kommer til å like det, og at selv om han ikke ga de noen garanti om belønning kan de få bo i hans avdøde bror’s hus. Det er en rønne som han viser til, 2 sammenslåtte rom, i nest nederste sone i byen. Lengst sør. Naboer fra sylt; Cordsen og Liv (Han er potterimakker). De har en del syltetøy, og forteller at det sikkert kommer til å bli verd en del da Sylt har tatt konken. Turid måtte se seg nødt til å flytte til Astaria for å arbeide (gogo-bar). Gambinton stikker å prater med Palatinen, og rapporterer senere. Magnetor stikker og drikker på Bar i mellomtiden, og går glipp av det meste som Gambinton kommer tilbake og sier:

Palatinen ikke fornøyd, da Tord var medlem av Tortur-klanen i Vest, vil måtte forklare hvorfor han er død og overbevise. Ble sett dratt oppover gatene, av en som hadde tatt kappen hans… (kan omvendes pga Mord’s utseende). Sier at det blir feil å gi belønning, Tortur-klanen ville ikke sette pris på det… så ligg lavt en stund. Neste dag, de innreder huset med mediocre indredning til 8 shins.
Og lar Moren til Kris, Kris, Git og Moren bo der, Grønnlilla setter de i stallen hos Gambinton.
De kjøper seg noen pene klær og drar på middag hos Gambinton.

I mellomtiden har Tor vært på bar og pratet seg opp med lokalbefolkningnen, lærer:
Det betales for all informasjon om strålen til Månen
En Nobel’s datter har blitt sett tatt av gårde av Tortur-klanen.
Skipet i Opalek auksjoneres vekk, det er fraktingen som må betales. Evt. Frakt det selv, Aman har tatt robottene som Artifacter. (klarer ikke kommunisere med dem)
Storm-monsteret har vokst seg større enn noen sinne, folk frykter hva som skjer hvis det fortsetter)
Mange flytter mellom Heimen, Nebalich og Skogen.
Noen har rømt byen etter de fikk tildelt erklæring om duel.

Alle på middagen. Lærer at Gambinton bodde høyere oppe i systemet før, men mistet kona si og tidligere Datter, en eldre enn Solveig. Hun het også Solveig, han gråter da han forteller om det. Ingen fant morderen. Han ble senere flyttet ned i systemet, men jobber fortsatt med forsvaret av byen.

De prøver å avhøre moren til Kris om hvorfor han er mutant, da de kjøper sverd og kastekniver til han for at han skal øve seg. Mord virker som har adoptert gutten. Anser det som familien sin, og han blir sakte litt galere/psykotisk av seg (han har inrømmet det selv! >D). De får en følelse av at hun lyver, men hun innrømmer det ikke…

To dager senere bestemmer de seg for å ta turen ut i Lashmad-sonen. De kjøper masse rasjoner, er veldig bra saker (de har nok til å klare seg) og tar på seg «gass-maskene» (filter). De går utover, det kommer til å ta ca. 5 dager. De går Nord vestover, heldigvis har MagneTor fått tak i en oddity kompass som peker til nærmeste vei alltid, og de bruker den. Etter 3 dager reagerer den på noe, og da de kommer seg til det er det bare sand der også, men de graver og finner metal og betong underlag. De følger hvor den går, nord-vest. De kommer til et stort hode (Goliath 3) og en kuppel med en dør. Dette er IKKE det samme som selesu fant, men en maken Goliath. Jølle får kommunisert med Gamma, og Beta, og litt Alpa inne i hodet. De sier kuppelen kan åpnes fra inne i hodet på Goliath. Magnetor klarer å bruke Move Metal for å dra ned munnen til Goliathen (8). Og Høyball og Jølle hopper inn, før munnen slår seg igjen og holder MagneTor og Mord ute i sanden. Jølle blir boostet opp i andre etg. Gjennom et hull der, og begynner å fikle. Han merker at det kommer luft inn fra under «vinduet/øynene». Og begynner å fikle med Goliath… det tar tid for han å åpne kuppelen.

Ny session:

De bruker resten av dagen på å åpne kuppelen, der inne finner de undergrunnsbanen og et tog, med en rød knapp som indikerer at det har strøm. Kartet over byen finnes på toget, og skinnene er grønne. MagneTor og Mord sjekker ut den første stoppen, og ser robot byen, Mord prater med en robot som vil selge dem informasjon «Cp3p». Det flyver droner rundt, og en tar bilde av Mord. De drar tilbake til de andre.

Goliath er 35m Høy.

De venter og prøver å finne ut hvordan de kommer ut av Goliathen, men de klarer det ikke. De lærer gjennom prat med G&B at det er en krigsrobot fra Urbania, på stridsvei mot Zair. (de får koordiantene til «Urbania» som er ødelagt for lenge siden, men kanskje det er numenera der?
Med en intrusion (jeg hinta til pusting mange ganger!) tetter jeg neseboret og dørene går opp. De tar toget videre neste dag, de hviler i togstasjonen, tror jeg :/

Dag 40

De drar videre og kjører til markedsplassen. Her ser de en robot som preker om Mennesket, og det er ansett som Blasfemi. De ser droner som starter en alarm, og så blir han salvaged av salvage robotter. De sjekker ut en info-kiosk før de drar til tårnet, den leser dette til dem:

INFOSTASJON TXT:

Velkommen til Zair, byen av Glass og Lys.
Med vår vise leder Droilaar, som gir oss energien og kraften,
er Zair den optimale plassen for alle robotter.
Har du et problem/syntax error så vil vår dommer, Oppmann
hjelpe deg med å finne den logiske løsningen. Ved hjelp av
advokat-søstrene, Ingen og Ting kan han finne løsningen på
alle dilemmaer og error’er.

Som medlem av Zair blir du evigvarende. Energi, Olje,
Reparasjon, og et økende antall reservedeler.
Jobb i fabrikkene, finn din oppgave, Droilaar finner
arbeid til alle.

All informasjondeling om det fiktive MENNESKET = FORBUDT
Har du informasjon/spørsmål venligst besøk CPU-lagrings sentralen.

Ved tårnet innser de at det kreves en 30 siffret kode for å få inngang, og tårnet har et energifelt rundt seg. Det virker som all energi kommer fra tårnet og går gjennom ledninger utover til alle deler av byen. Veldig makeshift, Primordia/Machinarium på alt av utseende. De tar undergrunnen til CPU-Lagring. Her møter de 2 vakter som står ved utsiden. De forteller at det ikke er fangehuler, det er CPU-lagring, de matcher ikke robot-typen som bruker den typen CPU’er. De sier de har tilgang fra MoMo. De sier de må ha bevis fra Oppmann eller Droilaar, de ler når de ber dem gå til Rettshuset, og gjør gjøn av dem, noe Mord/Høyball ikke verdsetter, og de angriper. Høyball lager pinneved av de, men da reiser Dronene alarmen, og en overveldene armè nærmer seg. MagneTor bruker evnene sine til å vri opp døra. Mens alle hjelper til å bøye det tilbake. De sjekker ut bygget, og de finner mange celler med hodeløse lik. I bunnen ligger fangekjelleren, det flyter u-intellectuelle droner rundt som er der for å opperere ut hjerner, og mange deler til robottene som bruker hodene som CPU-er. Det er en vent, hvor bloder renner det og de begynner å grave nedover i sanden under.

Mens de graver, går Høyball opp og ut av et gittervindu kaster han en cypher som gjør om været. Det blir et uvær de aldri har sett maken til, det lyner, snør, blåser, regner og mange mange robotter fryser og søker dekning. De benytter anledningen for å dra til Rettshuset, for å finne Oppmann Menneskebygg, da de kommer dit virker det som det var en lang kø, men at mange er slått ut av uværet. Det er To botter igjen i køen, begge har gåter. De klarer å overbevise den første om saken dens, med å svare på et logisk spørsmål som vil forklare om han stjal olje. Den neste er en krigsbot fra Urbani som har overgitt seg, og vil søke om å dra hjem til Urbania. De forteller den at krigen er over, han har stått i køen her i 100 070 år. Tredøren som står der er låst, og de bare sparker den inn.

De går inn, det er strømløst her i motsetning til alle andre bygninger. Der er et ovalt rettsaks rom, hvor en stor maskin med et glassvindu, med fin mekanikk bak. I et hjørne er det en sekretær-bot med en skrivemaskin. Det henger en logg ut, som forklarer at en bot, Jarvis, kommer inn og ber Oppmann bli med Droilaar i å kontrolere byen, han nekter da han sier det bryter med loven og han har folket på sin side. Jarvis ødelegger Oppmann, og deretter Skrive-boten.

Jølle graver i det utrolig dype minnet til Oppmann og finner informasjon om utbyggingen av Droilaar’s opprinnelige funksjon, fra den’s opprinnelige plassering. Det er en Logg, og med et kart over byen. Det er en gåte basically, og de finner ut hvor utbyggingen kommer fra. En av utgangene i byen, de drar dit og etter litt uforsking finner de ut at en del av mur-veggen bak skinnene har en litt annen farge på fugemassen. De ødelegger veien, og går gjennom en gang som leder til en ensom tredør, eld-gammel. De sparker den oppe, og i et nedstøvet rom står en «pinball-maskin» lignende PC, de hører en dame-stemme, følelsesløs, bokmål. De ødelegger den, får adgangskoden til tårnet. De hører deretter at noe har fulgt etter dem, det er Jarvis og de bryter ut i kamp. Etter en lang og tidkrevende kamp feller de Jarvis, og bærer han med seg på et tog om drar til tårnet, hvor de låser seg inne i første etg. Her hviler de.

End of session.

Dag 41

Om 13mnd fra nå skapes en kloning av MagneTor.

Tor Depletion roll: Clear

Gjengen starter i 1. etg på Tårnet, hvor de bruker noen timer på å salvage Jarvis. De finner ut at hodet hans var koblet til en stor glass-kontainer, med rosa guffe i. (Clone Tank). MagneTor blir impatient og hopper oppi, om 13 måneder skapes en klone av han. Deretter tar de heisen opp til toppen av tårnet. Droilaar er det, og sier de kan få samme avtale som Momo hadde: De kan få eie et helt land hvis de bistår i den kommende krigen. Den viser et holografisk blueprint av flyvende tankser byen produserer. Etter mye omtanke takker de nei, eller: MagneTor rasker til seg energi-krystallen og mørklegger hele Zair. Ingenting virker lenger, de klatrer ned via heis-sjakten. Deretter klatrer de opp igjen, for å salvage Droilaar. De ødelegger det meste, og finner en del cyphers. En som blir til overs av de bruker Høyball til å ødelegge det gjenstående i toppen av tårnet.

Deretter går de igjennom tunellene, tar 3 timer, og kommer til Goliath 3 igjen. Den er åpen, og mye sand har blåst inn i munnen. De prøver igjen å åpne hatchen, men failer. Så de går mot byen, på den siste dagen møter de 3 banditter som skal inn mot sonen. Men de ignorer de bare og drar videre. Ankommer Nebalich. Går til huset sitt, bader og ordner seg. Kris skryter av dagger-kastinga si, har blitt bedre. Git er glad for å se MagneTor. Gambinton ankommer, han mobiliserer grupper for å sjekke ut Zair ASAP. Deretter skynder han seg til Palatinen med nyhetene. De blir deretter informert om å møte på kongelig middag i slottet til kvelden.

Dag 46

De ankommer middagen, og blir annerkjent som hedersgjester ved slottet. Palatinen setter dem ved sitt eget bord of prater med dem. Han sier de skal få sin belønning, bedre levevilkår osv. Han lover å skaffe bedre Armor til MagneTor, et hus høyere oppe i klassen. Han er kort sagt i ekstase. Han forteller at han trenger flere vakter, da hans egne er på oppdrag. Han gir kommandoen av by-vaktene til Høyball, og pansjonerer derfor den nåværende kommandanten.

Etterhvert blir de presentert til mange Riddere, navngitte er: Ian og Jalint, to av de beste. Ledere av industrien, Diplomatiske utsendinger. Alle har en profesjonell høffelighet, men det ligger en falskhet der også. Deretter begynner Palatinen å bli relativt full, han har hele tiden pratet dritt om mutantene og avskummet i byen, og nå begynner han å snakke om at kirken ikke respekterer han. Han føler Nebalich ikke skal ligge under kirken’s lov, og at de fortjener et eget land. Og med de nye våpenene vil de få muligheten. Det ligger stormansgalskap i blikket hans.

Da kvelden nærmest er ferdig blir det meldt ankomst av 5 av de 6 prestene byen har:
Keter – Mesteren av Jungel-hagen
Andè – Utsøking av Numenera og Antikviteteshagen
Coe – Glass-industrien og Museet.
Zyand – Sand og Søvn-hagen
Ashura – Lederen av prestene, og byråkratisk leder for denne avdelingen.
Siste er Aman – Fiske-industrien

De kommer fra møtet i Triest med nyheter om Måne-saken:
Antatt drevet av Konvergensen
Bytter plass hver gang de føler seg truet
Styres av en type som kalles «Slangen».

End of Session

Tor sa det var en som jobbet med broren hans? Sjekk ut…

Ny session.

Middagen er ved ende. En av prestene (lederen, Zinaj og prøver å ta på Jølle-nakke) tydelig intressert. De drar etterhvert, presten ber om en hvile-dag for å studere noe). Av etterspørsel sender Palatinen en tjener med de, som viser de til en villa som er ubebodd. Villaen har 2.5 etg. Ikke noe kjøkken, men et hvilerom 1.5, middagsrom o.l. 1 og 5 soverom i 2. Store Vindu, og ellers pent møblert. Firkantet, med liten hage bak. Alle legger seg utenom Mord, som bestemmer seg for å ta på seg masken og kappen sin og leke batman. Han kaster sisker rundt på de som ikke oppfører seg i bakgatene. Han finner som andre «victim», Tivar som står å prater med en kort, svartkledd, halvlangt hår. Mord overhører ordene; «MagneTor» og at Tivar kommer tilbake om 2 dager for å møte «Roger». Tivar drar, og Mord forsøker å komme inn hvor mannen gikk, men blir stoppet i døren av Bounceren. Han bestemmer seg da han er ute, for å angripe en av de som vokter inngangen til bakgatene. Han dreper en nesten, man han løper vekk mens han roper «Kvantemekanikk». Mord drar hjem etter det.

Dag 47

Neste dag får gjengen servert frokost på døren, havregrøt/frokostblanning av noe slag, med nøtter. De sitter å sturer, da Git drar MagneTor til sides for å vise at Moren hennes hadde stjålet noe fra slottet kvelden før. En Sølvlignende Gauntlet med Emeralder på knoker og ledd. MagneTor viser det til resten, og de bestemmer seg for å holde det hemmelig. Mord husker fra kvelden at han hadde oppdaget hansken da han gikk på vann-klossettet i Palasset. Han husket at den var for ultimat slapping, og at den tilhørte Palatinen. Den var laget slik at bare utrykkelse av det hemmelige navnet hans, ville aktivere den. «The Glove of Slapping». Palatinen skammer seg over navnet.

Gambinton kommer innom og prater med de. Han sier at han blir opptatt med å lære opp Høyball, han er litt tranglært. Han sier også at Zinaj har ønsket å prate med dem på middag hos ham på kvelden. Han avslører at han er Forsvarsminister også.

Før de drar på middag, stikker de innom det gamle huset sitt.

Mord først på egen tur:
Dumper hodet til Achbar de fant i Zair, i Elva. Rollet bra på stealth checken.
Mord henger opp en utleie-plakat for rønna, 12 shins/mnd. Hvor man skal kontakte MagneTor.

Hele gjengen, gjemmer Gauntletten i rønna… oppunder taket.
Før de drar på middag. Da de ankommer ser de en tyv som stikker fra huset til Zinaj, Naru. Han stikker av ved å hoppe daringly på en tralle. De blir tatt i mot, og spiser en flott middag hvor de serverer «Chapgicus, eller chappi for kort». Deretter forteller Zinaj om speilet, og at Konvergensen leter etter delene de også. De må også visstnok reise til månen, for å hente informasjonen og koordinater for å kunne bruke månen som et våpen. Det antas at de allerede har suttet på deler i flere år. I bøkene sine finner han logger som viser til noe han husket fra sine yngre dager, i en arkeologisk utgraving et stykke sør for byen. Det var en Numenera utgraving, under bakken, hvor de fant en av de flytende steinene som er vanlige inne i flytende fjell. I den satt et slikt shard. Men steinen ødela alle verktøy de hadde for å få den ut, og mens de ventet på nytt ble et ondt beist vekket i dypet. Det drepte de fleste av folket der, og utforskningsgruppen med Numenera jegere. Bare to kom seg ut, og kun en lever enda: Jørn Farrinot.

Zinaj vil at de skal hente det for ham, da de nå er en del av byen og også vil jobbe for han. Han vil betale dem 200 shins for jobben, og muligens en Numenera… I mot shardet så klart.

De spiser opp, og drar til huset sitt.

Dag 48

Tor Depletion roll: 5

Neste dag, så kommer Naru inn i huset deres… jaget av vakter. De sjuler han, og lyver da vaktene spør om gauntletten. De lyver dårlig, og vakten blir misstenksom, men drar videre.
Naru forteller at han kan få dem inn i klubben de så Tivar ved, noe han failer på å gjøre. Dette leder til litt fra og tilbake. Tilslutt avhører de to mutanter som kom fra klubben, dreper de etter de får passordet til å komme inn: «Bestemor». De bruker det til å komme seg inn, og koser seg litt i baren.

Klubben er fylt av ca. 50 folk, mutanter mostly. Det er godt liv, og en «vip» plass over de. Gulvet i etg. Over er slått ut og gir et godt blikk opp. Mord ser han som pratet med Tivar. Plutselig blir Jølle overgrepet av mutant jenter som digger tentaclene hans. De sier han ligner på en yngere «Hedbergus», en visstnok mutant med nærmest heltestatus. Det starter et heiarop, som ser ut til å irritere han som sitter oppe. Han sier han eier klubben, og at de skal slutte å rope navnet til faren hans… Han gjenkjenner Mord…

E.o.S.

De sitter i Baren, og Hiktor har fått øye på dem. Han ber de komme opp, og noen lakeier kommer og henter dem, tar de med opp trappen. Hiktor (store svarte øyne, bærer en svart stang) vil ta de med til faren sin, Hedbergus. Han har to kompisser, ganster-sønner, der også og 5 lakeier. De følger etter. De begynner å gå, og Naru følger etter i bakgatene, da han hadde gjemt seg. Magnetor blir sint da en dytter han, og det bryter ut i slosskamp. Gjengen tar seg av mutant-lakeiene relativt enkelt, men i mellomtiden stikker Hiktor og kameratene avgårde. Gjengen bestemmer seg etter det for å ta kvelden.

Ny dag 49

Dager til Naru: 16 dager inn i mnd (30 i hver)

Spiser frokost og prater om hva de skal gjøre. Mord prater med Kris, og forteller ham at han er god nok til å treffe et eple på hodet til MagneTor?

Deretter drar de til Palatinen, og klarer å prate seg inn da de sier de har informasjon om den. Palatinen står i et møte med en General, Ejtak (Måne, trimmet hår og bart. Trønder), og Major, Voli (fin oslosk). Tjenerne i huset, og vaktene utenfor har på seg Gul-Tabard. Ved overlevering av ordre har de steiner på en pute de bærer rundt.

Palatinen og militærlederne planlegger lokasjon og lagring av Zair våpenene, men blir veldig sjokkert da gjengen har tatt med seg, Naru inn, som sier han kommer fra Transylvanium. Han forklarer tydelig sin frustrasjon og blir RASENDE på Mord da de andre forlater rommet av etterspørsel. Han vil ikke se Naru mer, og sier alt er satt i fare pga de, de får faen meg se å gjøre jobben sin for å TJENE inn tittelen og huset de har fått.

I mellomtiden lurer Naru tjenestepiken som er der, og sniker seg opp i andre etg. På villaen, hvor han omsider finner et lite bibliotek, og en bok om «Palatiner og Diplomatiske utsendinger fra annerkjente hus i The Steadfast». Der finner han at den nyeste Palatinen for Nebalich sitt fulle navn er, «Pheylon Dolf Lyonmond». De drar innom det gamle huset sitt, der ser rasert ut. Heldigvis ble ikke Gauntletten stjålet, og de henter den. MagneTor tester den på Jølle, som kastes ut av huset så naboene ser det.

Deretter besøker de Jørn Farrinot, i et dårlig boligkomplex, i en liten leilighet. Han er en veldig gammel skrøpelig mann (oslosk?). Han forteller dem om utgravingsplassen: Hvilken retning den er, forklarer vagt at det er sørover. At de var helt stille før den angrep. At den ikke hadde øyne. Den hadde rød hud, hvite byller fulle av verk, var så stort som et hus. Krigere han var med (han selv var ranger) angrep, men ble drept med en gang.

*** Den Sanser med Lukt, og Lyd.

På kvelden drar de til Muntant-klubben igjen, ser Tivar og stalker han til han kommer ut igjen. Mord ser at han har duel-blomsten og planten. (Sjellete, spiralformet, stilken som håndtak under, og en torn i toppen). De stalker han nedover noen bakgater, og angriper han. Han blir satt ut raskt, og prøver i siste liten å stikke MagneTor, men har ikke kreftene til det. MagneTor dreper han, og henger han opp. Skriver «tyv» over ham? De drar tilbake til huset.

E.O.S.

Dag 50
Naru: 17/30

Naru forteller om sin interesse for OfuaSoS. Forteller at de har et par speilbiter. Mord forklarer at han vil dit også, og de finner ut gjennom praten at Hovedkvareteret til torurerne ligger i Beroth, hele 2 mnd unna.

*** Ordenen har andre små baser, men dette er hovedbasen.

Deretter drar de og shopper for turen sin, de kjøper: Tau, Torches, Rations (5 d/hver), Miner’s Pick, Sigaretter, Grappling hook.

Mord lurer om det er en bank i byen, det er en: Eid av Palatinenen, og dermed har det vært tilfeller hvor penger ikke har blitt utlevert hvis staten har trengt midler. Mange benytter seg derfor heller av svarte-markedet’s «banker».

De besøker Gambinton, og han vil ta seg av folkene mens de er borte, forutenom GrønnLilla. Passer også på Krystallene.

De vurderer å hyre vakter, og finner en Bar hvor de pleier å henge: Slike som de, og vanlige vakter. De tar 4/shins dagen for å vokte. De betaler ikke det.
Mord gir Kris, 5 shins. Og Zinaj gir dem sin blessing: glhf.
Så drar de sørover, Reisen vil ta 10 dager hver vei.

Den første dagen, dreper de en stor snegle lignende skapning med hard armor. Men de tørr ikke spise det.

Utover de neste dagene:
Møter de også, en stor orm med syre de dreper. Men kan ikke spise.
En natt finner de en familie med hestelignende skapninger, og dreper en og har dermed kjøtt i fra til de ankommer hulen. En annen dag ser de horder på mange hundre av de samme skapningene (Lion king).

Dag 55

Tor Depletion roll: 16

Dag 59

Naru: 26/30

De ankommer et krokete og mer steinete landskap, Tourus Knot fjell-lignende. De ser stammer med Margr abhumans. De vet en del om de: Abhumans, som alltid har bodd utenfor sivilisasjonen, og er ikke uvanlig at de er kanibaler. Har egne guder osv. Arizona ppl. Har forskjellige dyrehoder og rare tattoeringer på kroppen.

De passerer og finner huleåpningen til Arkeologiske plassen (Den har en vegg dekket med «kråkesølv» som skinner opp når månen stiger over horisonten, og er derfor lett å spotte. Men Naru sniker seg ut første natten, og dreper noen av vaktene til Abhumensa. Og spiser en av de…

Kommer tilbake, og gruppa begynner å merke den snodige oppførselen. Ødelage klær…

Dag 60

Naru 27/30

De begir seg inn i hule, de går nedover mørk, kald of luftfuktig gang. Lyder av dråper mot stein høres fra alle kriker og kroker, og lyder av stein som skifter. De finner en blokkering etterhvert, til et område av hulen, og ser en Lattimor bak. De vet at de ofte omgås mennesker i den vestlige verden, og at de må bindes med en dype dyr i tidlig alder for å kunne leve. Blanding av dyr og menneske.

MagneTor brenner ned blokkeringen, og de truer basically Lattimorene, som svarer med giftpiler. Men til ingen effekt, og gjengen bestemmer seg for å dra videre. Nedover en trang lang korridor, som svinger til de mister retningssansen.

De kommer til en større hule igjen, og må velge mellom tilsynelatende to veier. En ny trang korridor, eller over et område fylt av hvite krystaller, som antagelig vil lage mye knuselyder hvis man går over. De tar gangen.

Her finner de etterhvert en åpning i bakken, som faller ned i et evig stort mørke (gandalf vs. Balrog)
Over, i tynt kjøttlignende substans henger et falleferdig lik med Synth-breastplate armor (Magneto colors). De knytter tau rundt Mord som hopper for å nå det, da det viser seg å være levende, og siger ut av sprekkene i taket. Et monster av kjøtt og forskjellige biologiske deler. De får dratt mord vekk etter en stund, i en dramatisk kamp. Og trekker tilbake i korridoren for å hvile.

*** De har med seg kjøttet fra turen, som er rottent og lukter sterkt…

EoS.

De hviler seg. Og bestemmer seg for å ta den andre veien, over krystallene. De knuser mange av dem, og lager masse lyd. Mord får øye på et digert monster som krabber mot dem, og de stikker tilbake til huleåpningen. Monsteret angriper og de havner i kamp. Naru blir fanget i krepet dens, men Dasher unna. De skader den nok til at den stikker av, de hviler og venter til neste dag før de drar videre.

Dag 61

Naru 28/30

De går ned veien forbi kjøtt-monsteret og etter 15 minutter elns. Kommer de ned til et digert rom. Masse kjøtt-monster deler her (Det er en del av hele hulen, og de større monsterene spiser av det da de blir desperat). Ujevnt terrent her, spisse og ekle steiner. De prøver å være stille, og går over rommet i mørket. 2 Monster hører / lukter dem etterhvert, men de avleder dem med en oddity som Mord kaster. Deretter begynner de å spekulere på hvordan de skal få mirror-shardet ut av en flytende lvl 10 kule som henger over et podie. De klarer ikke finne på noe, og havner heller i kamp med monsterene. De dreper et, og klarer å dodge unna det meste. Men så blir Jølle fanget i et jernkrep mellom begge, og dør nesten. Han klarer akkurat å bruke «distant activation» på armbåndet sitt som forsegler han inn i en glødende globe. Her blir han værende mens de andre dreper monsterene, og dytter den flytende steinen inn til gløden. Dette ødelegger steinen, og de får tak i shardet. (mord hopper over i flammene og griper det). Jølle ligger tilslutt i et hvitt «egg». Mens de begynner å lete etter loot, ser Mord en flyvende drage-lignende skapning som har sett på dem en stund.

E.o.S

Etter kampen begynner gjengen å lete etter loot. Dragen flyr inn og ut, men holder avstand. De finner en del cypher, oddities og en artifact på fortærte lik i et av monsterenes huler. De begir seg oppover, og ved utgangen møter de 3 personligheter: Bondon, Everman, og Miraya. De forklarer at de er her av samme grunn som de, og vil gjerne ha speil-biten. Gjengen lyver om biten, men beholder den. De slår camp, og prater en del, men det er alltid amper stemning. Naru går og gjør sitt fornødende iløpet av natten, og spiser en Lattimor som Everman drepte.

Dag 62

Naru 29/30
Tor depletion: 2

De begynner turen mot Nebalich, da de finner ut at de har semi-like planer. I en prat om drage-skapningen som holder seg tusen vis av fot over dem, skapes en kastekonkuranse. Her framviser MagneTor sine magnetiske evner, og stopper det gjennomsiktige metal-swordstaffspydet til Miraya. Bondon skjønner dermed at han kommer fra Jennifer-sjøen. Bondon forteller at de er «Lag 28», utdannet og i samarbeid med «Akademiet». Magnetor forteller at han gikk der en periode, men hinter til at han ble utvist. Hans bror gikk der antagelig etter MagneTor forlot, men Bondon har aldri hørt om en «Cartman». Han føler han burde kjent laglederen (Kakashi rolle).

Dag 63: Ser en kjerre, men turen går videre. De får tilbud om rasjoner, men trenger ikke da de jaktet ned et dyr på veien.

Naru 30/30

Dag 69: neba (gikk raskere tilbake)

Naru 6/30
Tor Depletion roll: 3

Gjengen når Nebalich, de går først innom huset sitt. Her finner de ikke, Git, Kris osv. Og antar at de derfor befinner seg hos, Gambinton. De drar dit, det står to vakter i inngangen som alltid, Mord forteller at han skal gå inn og hente han. Men han hopper ut et vindu for å dra å finne Zinaj.

Han finner Zinaj, og Zinaj sier han kjenner Bondon. Ber de ta ham med til huset sitt. Mord drar tilbake med en gang.

Everman holder Naru i håndleddet, for å forsikre seg at de ikke stikker av. «De er på hjemmebane nå». Bondon har hetten sin over hodet, han vet Nebalich er skeptiske til ikke mennesker. Magnetor liker ikke oppførselen til de, og tolmodigheten renner ut. Han angriper Bondon, som dodger et par ganger før han kaster en cypher under MagneTor. Dette skaper et hull i jorden på 3meter. Naru gjør seg om til «King Kong», men sitter framdeles fast i Everman’s grep. Det brytes ut i kamp, og Naru ender etterhvert opp i hullet. Jølle knocker ut Bondon, og MagneTor dreper han. Dette har eskalert raskt, og sinne i Everman og Miraya er ild. De griper etter Shardet i nakken på Jølle, og det brukes rikelig med Xp for å unngå at han dør.

*** Må dodge vanlig angrep, også blir det en «Veldig vanskelig» difficulty for å holde det i nakken, med nakkemusklene eller no.

MagneTor og Jølle løper nedover veien da de skjønner Everman er for sterk, selv etter at MagneTor rev breastplaten hans i stykker. Naru transformerer tilbake i hullet, og hører en liten dagger treffe Everman, og Miraya som i hysteri ber Everman om å drepe kasteren. (De så Mord hadde rufset hans i håret og pratet med ham). Det nøles et sekund, før noe kastes, og Kris drepes. Mord kommer få runder etter, og finner Solveig gråtende over en død Kris. Han tar med seg gutten, og farstepper opp til Palatinen’s hage for å begrave ham. Direkte etter kommer det et par vakter 2/4 som er der for å bære Klone-Tanken MagneTor badet i til Palasset.

e.o.s

Mord ber en ivrig Palatin om å få beholde Kris begravet, og overbeviser han. Men i gjengjeld lover han å skaffe flere soldater for å bemanne våpenene fra Zair. Palatinen forklarer at tanken er hentet inn for pynt. I den lilla gugga lyser det svakt grønt ut av. Mord forteller om kirkens drap, og Palatinen synes kirken generelt er uberegnelig. Han sier de skal feire Zair inntjeningen på kvelden.

I mellomtiden forklarer de andre seg til vaktene. MagneTor forteller at Bondon hadde stjelt hansken, og han overgir den. Intrusion gjør at vakten han løy til er der, og de tar hansken for å undersøke om det han sier er sant. Han blir bedt om å møte på stasjon 13 før solnedgang.

*** 2 vakter synes han har oppført seg rart.
*** Bondon har aldri vært i palasset, slik MagneTor påstod.
*** MagneTors fingeravtrykk inne i hansken, bevis av en av Botani-hagen: Antikvitet's hagen.

Mord stikker til Gambinton, og snakker med de om tapet. De er preget, Mord overgir GrønnLilla til Solveig. Fra Kris og Mord. Gambinton forteller at det har kommet en ny torurer til Byen, da Mord forteller han skal torturerer Miraya osv.

I mellomtiden har gjengen sett at mange Zair-våpen fraktes gjennom byen. De blir møtt av en liten fyr, som sier han vil leie den gamle leiligheten. MagneTor gidder ikke prate med ham, selv om han virker veldig interessert i MagneTor. Resten tar han med til huset, hvor han fortsetter å spørre mye om MagneTor og om broren hans, Cartman.

De skjønner etterhvert hva som fåregår, Miraya og Everman har spionert og hyret kjøperen. De ankommer for å hente ham og informasjonen. (De har planlagt å drepe Cartman). Samtidig kommer Mord flyvende. I kampens startfaser har spydet til Miraya landet på et hustak. Mord Kaster en stein (natural 20 full effort) og basically oneshotter Miraya i det hun hopper mot taket. De klarer etter en lang kamp å overbevise Everman om å gi seg. Han blir sendt til varetekt, men Mord trekker anklagene og lar han gå.

Everman er veldig lei seg for det som skjedde.
Forteller at han kommer fra by: Aian.
Skaperen hans heter: Kochu.
Mord gir Everman et offentlig brev hvor det står: Everman var flink, signert Baron Von Mord.

Han må tenke dypere på hvem han bruker kreftene på, misbruke de på barn er feil.

De prater også med Zinaj denne dagen (husker ikke når):
De forteller hva som skjedde, og er overbevist om at de har the right of it. Da de drepte Bondon.
Naru forteller om Sylvian Sarkur, mesteren hans. Og at han er i fangenskap.
Zinaj forteller at Kirken er i besittelse av flere biter av speilet.
Mord forteller Zinaj at Kris var mutant.
MagneTor forteller han ikke liker broren sin, fordi han er svak.

På kvelden blir de med på forestillingen til Palatinen, de får demonstrere våpen på mutanter. Høyball får testet først, og skyter Hedbergus. Som er et navn folket vet om, leder for større deler av mutantene i byen. Deretter legger de seg.

Dag 70

De våkner, ny vakt ber MagneTor møte på stasjon 13. Da han ikke gjorde det dagen før. De bestemmer seg for å bruke en cypher fra Miraya (som de tok med til leiligheten for avhøring, lærte det som er nevnt tidligere) for å sjekke hva som skjer ved stasjon 13.

Her ser de de to generalene som var ved Palatinen’s hus tidligere, de diskuterer MangeTor. Sier flere vakter er misstenksom på ham, han hadde hansken. Han var der kvelden den forsvant. En aion-prest fra botani-hagen har funnet avtrykkene i hansken. De må sjekke om det stemmer med hans, ellers må de ta han inn med makt…

e.o.s.
1.April

De bruker en del tid på å finne ut hva de skal gjøre (mye oppsummering og påminning her). Naru vil besøke nye tortureren, finner han i Tord’s gamle kontor. I gambinton’s villa. De drar til og prater med han, heter Jare. Han har hørt om Sylvian Sarkur. Spør hvilket «fort» mord kommer fra, da de prøver å lure han. Vil ha Mord sin kappe, sier han det er i mot loven å bruke det, og at han vil fortelle myndighetene.

Deretter drar de til Zinaj. Forteller at de kan levere shardet, han forteller han har et kjøretøy. Hvis det kan gies kraft… De tenker på Zair-kjernen. Deretter bruker de 4 timer på å kjøpe ting, Mord finner ikke lim, blir salty. MagneTor roller, vaktene finner de. Prøver å anholde MagneTor. De benytter Artifact for å arrestere han(Solid Light thingy). Level 5 Officer + 6 soldater. De tar seg av vaktene relativt lett, og løper ned til Zinaj i kjelleren. De starter opp et stort løve-hode, se artifacten. Og flyver unna.

Zinaj vil at de leverer shardene til Kirken, i Beoth.

Zinaj forteller om fortet «Rathscor Fortress», til Naru. Og at han vet om monster delen av ham. De lander 5 km unna, og gjemmer skipet. Zinaj blir igjen, og beholder et av shardsene.
De går opp til inngangen (Portcullis klar til å slippes ned av to vakter på toppen, og en hovedvakt ved inngangen). De klarer å få seg en guidet tour, men uten våpen. Blir visst rundt, møter studenter.

*** Zinaj er kun venlig fordi han vet det er eneste måten å få de med på.

Guttene som guitet: 15åring, Slath. Og to yngre gutter, hvor en har downs-lignende symptomer. Mord overhører, og det er åpenbart at alle vet om hulen hvor Monstre-bevoktes. De spiser kveldsmat sammen, før de drar tilbake til Zinaj. Hvor Naru spør han om hulen. Han forteller det mer eller mindre som i Documentet. Og at onde må testes mot syndene, motbevise de. Går forbi en Mesters kvartaler, «Mester Huss»

De legger seg, og på 4. Manns vakt, ved soloppgang: Encounter med en eller flere Sarrak, Core: 255.

E.o.S

Dag 71

De bekjemper Sarrakene (2), sover ferdig og spier frokost. Forteller Zinaj at de tar det på kveldsstid. Mens de venter ser de noen ville Brehms, deretter drar de dit på kvelden. De får Mord til å hoppe opp på veggen og fyre ned et tau. Det er bekmørkt, ca. 3 Ish. De sniker seg inn i fangekammeret, Mord later som han escorterer Naru ned til fangekjelleren, og gjør en grei bløff sjekk. Vakten han møtte sier han skal hente Mester Hess, siden de må gjøre det. Han minner Mord på en gåte som alle lærte da de gikk på torturskolen, på hvor inngangen er. De går ned og finner torturkammeret og finner nedgangen i bunnen av en kiste.

Der kommer de til nedgangen, er bilde der av væpneren til Mil, en åtte-armet mutantgutt. De tar ikke «den vise er sikker i sin sti» tingen. Men går heller ned, og lukker døren etter seg da de hører Hess er på vei. Der nede finner de portalen, ligger mye skrot rundt, blant annet en del av en bok, hvor det er beskrevet om hulen, se .doc elns.

Dag 72

De bestemmer seg for å hoppe ned i Sinne-delen, da de har løst gåtene. Torden og et «helvete» theme. Diger demon ligger og dreper fiksjonelle hvite menneskeskapninger som går mot han. De går mot en uling som Naru gjenkjenner som Sylvan. De møter gradivs scenarioer hvor de må tilgi. Mord tilgir Miraya, Jølle tilgir Kluta, Naru tilgir torturerer som drar klørne til Sylvan, MagneTor tilgir faren sin som var svak. Deretter ser de 6 portaler, drar til fråtsingen.

Her er de omringet av råte, ormer, og monster som spiser og sprekker osvosv. De finner Sylvan, han ser veldig syk ut, og i fillete klær. Han forteller at han ikke kan dra, fordi monsteret i han alltid vil spise. Mord blir i mellomtiden syk, da han hopper i ormer og de kryper inn i kroppen hans. Sylvian sier han har sett andre forlate, men de sultet seg selv i 3 dager. Så de binder opp Naru og Sylvian da de transformer 1 gang i døgnet.

Dag 74

De velger latskap nesten, og havner i sjøen. De klarer å svømme i land til tross for matmangel og storm. Der bygger de et hus over 9 statuer på toppen av klippen, og hviler en dag etterpå. Den åtte-armede statuen i midten gir forskjellige mat til statuene rundt, hodene deres er ødelagt av århundrer med regn.

Dag 75

De drar inn i forfengeligheten, og kaster forskjellige eiendeler på flammene. Drar deretter til Missunelse. Her finner de raskt ut at de er i en labyrinth, og møter noen robotskapninger. Jølle skjønner at de vil ha cyphers, og de gir de 2 før de drar videre. Finner en puzzle på en 8-armert statue. Drar videre til Hovmod.

De ser Palatinen i et badekar, og med et hånlig smil mot de.

***Tor har sett en hval, kan det bety noe?
***Sylvian = Dolf Lundgren m platinablondt langt hår. Mørk, gammel, trønderstemme, sliten.
*** Mord= Ser bare short distance, half movement (gjelder farstep også)

Ny session. 29. April

Gjengen fullfører dungeonen. De putter alle på ringer, som ble gitt av en prest-lignende skikkelse. De kjente at noe skjedde med de, og at å ta de av/bryte oathen om å aldri ligge med noen man ikke elsker, vil få konsekvenser: Forbannelse. Deretter klarte de å gi fra seg alle shinsene sine, og hoppe inn i en portal i en brønn, som tok de til individuelle huler hvor de så en statue i rustning, med et sverd og en bok i hver hånd, lent over et goblet og en skrivt : «Gi ditt blod og svette en siste gang, og vær fri». De gjør alle dette, og får individuelle cyphere, utenom Jølle som mottar en liste med koordianter. De møtes på utsiden, ved en vegg av sand og stein som de kommer ut av. Naru tok pillen han fikk av statuen, og entret datasphæren hvor han kunne se rundt omkring i verden med dets netverk. Han så derfor at Zinaj hadde blitt erstattet med et menneske (mr manhatten type) laget av metal. De går dit etterpå.

De angriper ikke umiddelbart, og bestemmer seg for å prate med skapningen av metal. Derfor finner de raskt ut at det er Zinaj som måtte forsvare seg selv og byttet kropp, deretter drar de med skipet til Møtet i Beoth, selv om Sylvan forteller om gravplassen og anholdelsen hans i byen Rarmon.

De ankommer på kvelden, tar med krystallen som gir kraft til flyvehodet deres (jølle tar det), og de begir seg inn. De blir mottatt av en organisator, (kvinnelig, oslo-russisk, nesevis) Vaneh Bolding, som godtar de pga. Baron Von Mord og Zinaj. Forteller om en trygg fjerning av Jølle’s shard.
Sier også til Mord, at klager vil bli mottatt etter møtet (han ville klage på noe).

De går til en tavern, som basically er et hotell. Det står ut fra templet, som er plassert i et stort krater, ca. 11 fotballbaner stort. Det koster 50 shins for suitten, og 15shins per rom. Zinaj betaler, med sine 208 shins. (148). En prest, Neku, byr Jølle over til han og andre prester, inkludert Zinaj og ber om å få se shardet. Han viser det, og forteller om et annet som Naru skal vite om, de henter Naru, men han klarer å bløffe det til slikt at shardet ligger en helt annen plass (nord-øst etter fjellene mm detaljert bullshit «Hula i Moria»). Fikk høre dette pga rykter av en «kurt ove» fra Nebalich.

Naru har også blitt irritert fordi lederen av Transylvanium er på møtet, Frank N. Stein. Og han vet at Sylvian hater ham.

Prestene forteller Jølle at de ikke tror det finnes noe helvete, og at slikt tro er for de som tror på overnaturlighet og Guder.

Dag 76

Tor depletion: 4

Etter dette legger de seg, og står opp for møte neste dag. De får guide til platformen sin, og går dit. De blir deretter spurt om Nebalich sin militærisering. Over salen henger et monster bilde av en mann, lite grått hår, rundt ansikt, barnslig smil og glød, svart lær-bok i hånden.

De svarer om Nebalich, Mord svarer. Forteller: Palatinen gjør dette fordi han er lei religionen. Forteller om eventyret deres i Lashmad-provinsen at de skaffet utstyret. Forteller om gigantisk robot de så. Forteller om hansken Tor stjal. Og vil bli vurdert som ny herkser etter Nebalich blir straffet. Mord roller gjenomsnitlig. Og i debatten mot hus Lyonmond, så blir det bestemt at Kirken og verdensdelen ikke vil angripe først, men det blir holdt et øye med utviklingen.

Ifh til paragraf 9.13 og i henhold til Calavan’s prinsipper… Insert quote mb?

Neste sak: Slangen. Forteller at Nebalich oppførsel ikke må skygge over den virkelige trussel.
Forteller at spionert har funnet ut at Slangen antagelig leter etter shards, mens Cartman holder basen.
Ber om at alle som kan stiller med gode krigere, for å dekke deler av landet mens Jad av Hammeren flyr ut og tvinger en ny teleportering.

Deretter prater Paven om shardsene:
Et til Navarene, hos dronningen.
Et lagret i nakken på Jølle
Et langt nord-øst bak fjellene. Vil bli utsøkt av Angulære riddere asap
Et har blitt tildelt kirken nettopp, og vil bli lagret trygt.
Et i Slanges bevaring
Et hos en av de fremste Aion-prester som finnes: Kochu Dukkemakker.

E.O.S

Møtet fullføres. De står lenge i trappene bak møtet og diskuterer… De møter mange andre grupper som skal til kriger-møte. De som skiller seg mest ut er de fra Jennifer-sjøen… MagneTor gjenkjenner rivalen til Cartman, «Kyle». En Ji-Jutsu expert. Kjent for sitt geniale talent.

Naru og Sylvian gjenkjenner Frank N, Stein, som har med seg kriger med drage-armor (Draculis).

Sylvan forteller at han kommer til å hente det shardet han visste om, og drar hjem til Transylvanium etter det. Vil advare og samle så mange brødre som mulig. Deretter går de til møtet, de er sent ute og får mye oppmerksomhet.

Eiendeler fra de forkjellige gruppene plasseres på et kart-bord. Og de 3 siste lokasjonene til Slangens-base er der. De må velge hvor de skal dra, og bør sprees. Ingen vet hvor neste teleport er, ingen av matematikerne klarer å løse gåten. Jølle finner svaret på arket, og Naru skjønner hvor de må dra. Men han sier det for høyt, og Draculis avhører det. De setter derfor en sølv-goblet til den samme plassen.

En spion på møtet forteller om Slangen; laget av ormer, fikk kraften fra forsker ved Jennifersjøen, sies han er udødelig, livskraften i hver orm, Cartman disippel. Jad av Hammeren vil få beskjed om når han skal angripe etter møtet. (Om 6 dager). Drager vil bli delt ut til de som trenger det.

De sier de skal direkte østover, (løgn). For å sette ut Draculis, men han bryr seg ikke. Naru konfronterer han fordi han stirrer på ham, samtidig stjeler han noe fra pursen hans. En ring med et demonhode. Han kjenner en kule der (cypher). På møtet sier Mord at han vil ha basen når ting er ferdig, kirken sier finneren er vinneren, men at kirken vil forske på den først.

Deretter blir de vist til 2 drager, Queen og Fazil. De spiser busker og bark. Zinaj vil at de fjerner shardet først, men de bestemmer seg for å stikke av heller. Og antar nå de er fiender med kirken.

De flyr hele dagen. Først over sletter og rullende gress landskap. Med de sorte fjellene i øst, og den røde strålen i nord. Første natt sover de i utkanten av en liten skog, to gutter sniker seg opp til de på natten. De hadde hørt rykter om et mutantbarn, og letet etter det.

Dag 77

Ser: Westwoods. Det endeløse havet (sea of secrets) og Amber Monolitten (Med motor som Dr.Manhattans Mars klokke). Sover i åpning av skog. Naru ser små lysende skapninger som flyr på natten, og synger om en messiah som vil gjenforene de med slekningene sine.

Dag 78

De merker at MagneTor trenger å klippe seg. De ser: Jernvinden, som herjer under dem på slettene under sky-krystallene. De legger igjen merke til dragen som følger etter de. De slår camp i skogåpning igjen, hvor dragene kan spise. En gjeter, med strutselignende skapninger (vingene kuttet av) finner de på kvelden. Prater litt og ingenting, før han blir drept av Cartman. Og de kjemper mot mange kloner i åpningen. De fjerner de fleste klonene, men Jølle blir truffet og en får tak i shardet hans. 3 kloner står over Jølle, som er på kner. Mens Cartman gir MagneTor Ultimatumet, kan duelere han, la Jølle dø, eller fortelle hvor resten av shardsene er.

EoS

De duelerer, men MagneTor trekker de korteste stråene, begynner å løpe. Da dreper Mord klonen som holder Jølle, og han og Naru benytter dragene til å plukke opp MagneTor og Jølle. De klarer å stikke av. Men spoindragen følger etter. De flyr til neste morgen gjennom natten, og lander for å hvile en time ved en skog.

Dag 79.

De drar videre, stopper raskt innom et syn: Digert amfibiemonster, hodet som hus, menn i burkaer som studerer det. Vil kjøpe en drage for å ha hodet dets på veggen. Navn: Blossman. Finner deretter en hule på en fjellvegg, hvor de venter på dragespionen. Og tar den ned med en stein. Kamera lignende gjennstand. Loot: 6 daggers til Mord. Det regner heftig her, og de ser oversvømmelsene under seg, i fjord-landskapet. Sover.

Dag 80.

I tugnt regnvær kommer de over den siste åsen. Naru roller bra på Navigation-check, og de vet det er ganske close til der de vil. De ser fjord, med en by på en side, og en stor tykk skog på motsatt. Da de kommer nærmere ser de av store deler av byen er oversvømt, og at små hytter av ruiner og driftwood + sort tre er brukt for å lage små hytter og broer mot regnet. Dette ligger over og i deler av den sunkne byen. Menneskene her har bronzete hud, (asiatisk basically). Monumenter og templer stikker opp av vannet, og et, større enn alle andre synes godt. Hovedtrappen kommer opp av vannet og går inn i templet som ikke er oversvømt. De lander i skogen, da dragene vil dit. Det er mennesker der også, i kanoer laget av tre. De prater med de, angående skogen… De forteller om «Skogsåndene, Kodama». Etter det ser de en liten jente, hun gløder på en måte, med hvitt lys. Har en hvit kjole på seg, lys hud, helt hvitt og tynt langt hår og et barnslig smil. Hun ser ut som hun er ca. 7år. Hun koser med dragene, og ser ut til å kommunisere med de.

De prater med henne, og Mord er hyggelig og forteller om Kris. Hun forteller om vannet som har ødelagt og drept dyrene og skogen, og at det gjør henne trist. De bonder litt, og dragene har fortalt henne om Mord osv maybe? MagneTor og Naru er ikke så hyggelige, og hun sier det. Da de terger henne med ondsinnet humor får hun en hval fra havet til å angripe dem med bare et vift av en finger. Mord sier han kanskje kan hjelpe henne, og hun sier han kan komme å spise bær med henne senere. Før hun rir avgårde på en flyvende gullfisk inn i skogen.

*** De har spurt om hun kan finne «Dracula» for de. Hun kan hjelpe de, om de hjelper henne med ting, har hun sagt.

*** MagneTor tar med seg pocket sand, jeg sa det var viable tactic.
AoE attack
Bare immediate distance
gjør neste runde 1 step vanskeligere for angriperen.

De drar til tempelet gjennom byen, de skiller seg ut og folk er skeptiske til den. De ser en galleon fra Ghan, med provisjoner. I tempelet blir de fraktet med båter gjennom hallene, det er mye reparasjonsarbeid og logistikk arbeid her. De kommer til «Kahkahn» lederen i byen (grå jakke og skjørt, katana under jakken. Langt mørkt hår, del i pony-tail, hyggelig firkantet fjes. Han tar i mot dem, under et «party-telt», diger duk som henger over området de er. Forteller om hva som har skjedd.

Han visste om de, da Draculis har pratet med han allerede. Han forteller om gudene de tilber, og de ser Prestinnen og 3 yngre jenter som sitter i bar overkropp og ber. Lysende tattoeringer over hele seg, Prestinnen er eneste som virkelig kan snakke med Kodama. Vil gjerne at de nyter døtrene hans senere, ettersom det er i ett med troen deres. (De glemmer helt the curse)

De får beskjed om at det er middag om de vil ha om 30 minutter.

Mord drar heller ut i byen og leter etter noe annet arbeid, en kjøpmann («Pakil» Oslosk, slesk, skurrete). Eneste tjukke her, i stor fin ro-båt med tjenere vil ha han til å dykke ned etter en juvel i en rikmanns hus. Mord avhører folk i gatene som hinter til at det er selvmordsoppdrag. Han lover å betale godt, Mord sier han kanskje kjenner noen som kan det bedre… Drar tilbake til Tempelet, da han ro’s gjennom hallene ser han Draculis. Han hopper opp i båten hans, og prater litt med han. Blir introdusert til Henchemenna hans, Akillin og Zippal. (En har langt sort hår og et dårlig øye, en har kort lys hår og sint ansikt). Draculis blir etterhvert litt irritert, uten å vise tegn til det, og bruker charm på Mord for å finne ut hva han vet om koordinatene. Mord forteller det han vet, bare at Jølle fikk det i Rathscor… Han vet ikke annet. De kommer fram til Kakahnen og gutta.

Naru er sint da han ser Draculis. Prøver å irritere han med å vise han ringen han stjal, men Draculis ler det bare bort. «Ringen passer deg, du er et beist, klarer ikke styre deg, måtte stjele.» Deretter sjarmerer han den yngste av døttrene (som Naru var keen på) og de to ler mens de ser på Naru.
Ved middagsbordet, der alle sitter, spør Draculis høyt:

«Ja, så når vil dere fortelle hvor basen til Slangen vil oppstå?» Noe som Kakhanen og resten reiser et øyebryn til, de vet antagelig om Slangen…

EoS

De unngår spørsmålet til Draculis, og prater generelt lite under middagen. Det er litt drittslening mellom Draculis og Naru. Etter middagen hoppe Jølle og Naru i høyet med de to eldste døtterene, og Draculis med den yngste. Naru roller en 100 på d100, Jølle 28/100. Kakhanen ber om at de legger inn et ord for byen hvis de er i kontakt med kirken igjen, trenger sårt mat.

*** Naru og Jølle lukter nå som rotten fisk. (+diff social +andre omstendigheter hvor det kan hemme)

De bestemmer seg for å bruke dragene for å lete etter strålen. Men de oppdager raskt at dragene har spist seg innover i skogen. De møter Kodama igjen, etter en liten stund. Hun er skeptisk til alle andre enn Mord, men Jølle klarer å overbevise henne om å få bli med. Naru og MagneTor leter etter dragene i mellomtiden.

M+J blir med og spiser bær, de møter noen ulver som truer de litt (de tror menneskene har skylda for vannet). Deretter drar de til Kodama sin (skrot) oddity plass, hvor Jøller merker 2 cyphers. Mord gir en djevel-figur til Kodama, og hun digger den, vil derfor hjelpe Mord etterpå.

Etter lekinga drar de til Yadi (det gamleste treet). Men det er blitt sykt, noen blader er hvite. Hun prater med det, og sier det har blitt forgiftet. Ber Mord om hjelp. De spør de riktige spørsmålene, og de finner retningen giften kommer fra. De løper den retningen, og kommer til havet. Hvor Kodama tilkaller to hvaler (bestiary). De rir på hvalene gjennom stormen, og ser etter 20 minutter den røde strålen komme opp fra havet. Derfor snur de for å hente Naru og MagneTor (som i mellomtiden har funnet dragene og letet, men uten hell) som er i byen.ø

Hvalene kommer i full fart gjennom byen’s «kanaler» for å hente de. Kodama er tydelig sur på de enda, men lar det gå (Hun er ikke til å bli irritert, kan fort finne på å fucke noen over). De drar igjen til strålen. Skipet er 15m under vannet. De bruker hvalene til å dykke helt ned til ønsket inngang (sluse på cockpitten). Jølle hacker systemet, med distant deactivation. Og døra går opp, uskadet.

De er i cockpitten, finner først maska (cypheren med personlighets absorberende krydder). Naru tar den. De møter også A.I. En i skipet, den vil at de autoriserer seg. Men i stedet deaktiverer Jølle den, (i del av skipet) fordi den truer med nervegass.

I neste rom finner de skips-loggen. (dataslab) Står en drøss med ting der, men det siste nevneverdige er

Manuel navigasjon iverksatt
Kurs endring: Melkeveien (advarsel: kvalifiserer for desertering)
Mannskap emosjonelt utsatt.
Nytt oppdrag: Bringe sektors kunnskap til Gaia
Destinasjon nådd
Overflatescan viser ødeleggelser. Overgrodd av planter
Kunnskaps-samling framdeles aktiv på måling.
Sender kunnskap
Kunnskap for sektor 13719 overføing: 100%
Tidsdrilling startet
Tidsdrilling komplett
Månemannskap flyktet til Gaia. (via portal-teknologi)
Atmosfærescan: Gaia: Ulevelig, terraforming i tidlig fase. Antatt stabilitet om 900 sykluser ifgl. Data fra Emryst (biogenetisk avdelingsleder Månebasen)
Ny kurs: Gaia
Landing fullført: Gaia
Cryopods utløst
m.m. Fjerning av utstyr osv.

Jølle tar dataslabben. De sjekker ut cockpitten, finner uniformer, latex style til mannskap: Kpt. Opal (dame), Hakill, LeBland, Vitas. De har et møte i møterommet, Mord forteller om planer om et Mord-dynasti. De nevner at Jølle kan bli den nye Paven.

De klatrer ned i mid-deck. På døren nordover står det «ikke forstyrr hvis rødt» og et rødt lys skinner ved siden av. De hører musikk fra døren vestover, de går inn. Cartman er her, og de kutter hodet av han. Naru bruker krydderet på han, og absorberer minnene hans og tankene hans.

«Hans personlighet lever i hjernen din, men han kan ikke gjøre noe»

Deretter utforsker de nordlige deler av skipet. Mange lugarer, de finner Slangen sin, (shardet er i skapet) men de går bare videre. Finner rasjoner i kjøkkenet, en dør med kodelås (riddle) som Naru jobber på. De finner også cellene. Før de kommer inn i rommet, hører de en dame stemme som spør «Draculis, er det deg?». De kommer inn å ser spionen fra kirken, som de møtte på møtet. Hun ber om å å bli sluppet ut, de bryr seg ikke særlig.

Deretter gjør de seg klar for å angripe slangen. Jølle bruker tidsdrillingen, de ser en del av angrepene hans. Før han braser ut døren pga. Lyden de lager.

EoS

De dreper Slangen. Men først prater de med han litt. Lærer:
Han er udødelig, hver orm har potensialet til å gjenskape han.
Han søker boken til Calavan, med den kan han bli like sterk. Men også udødelig.
Shardene er i Charmonde, i Navarene. Hos Dronningen.
Han vet ikke hvor Det siste shardet er: Sylvian Sarkur
Nebalich har «siege» på Jennifersjøen og Transylvanium.
Han vet alt i Kapteinen’s logg.
Ville ha de med på lag, de kunne skaffe boken og få dra til månen (løgn)
Han trodde Calavan hadde hentet alt da han var der
Han tror Calavan hentet informasjonen som ble sendt til månen, alt var i boken.

*** De forteller ikke hvordan de fant basen, bare skøyer med: «Jølle fant det ut, regna det ut».

Bryter ut i kamp. Naru ødelegger delen av maskinen til slangen som overvåket shardene og kirken.
Men slangen drepes, denne gang… Med hjelp av MagneTor’s blood-bendirnong.

De løser kode-døren. Finner Artifact. Jølle tar den. Ranged intel weapon..

De scouter litt rundt, Kan salvage motoren, men velger å la den være.

*** Vil ta år og fikse, og trenger masse materialer, fra Zair elns. DC: 10

Finner en diger kasse, Jølle åpner den, blir anhold av en trap. Så glemmer han kassen. Inneholder atom-bombe basically. (Doomsday device) – Ammo til våpenet.

Finner skipsvåpenet, men er uten ammunisjon.

De hviler, er redde for at noen skal komme. Prater med Magistrix Nelgadara (de vet ikke navnet).
De husker hun er spionen fra møtet. Hun sier hun har vært her 3mnd! (Må ha blitt kapret helt i start-perioden, da Slangen fant skipet). De reagerer på det.

Hun forklarer at det de så på møtet bare var et minne av hennes gamle da. (løgn)

På et rom finner de en plakat av en med samme trekk som Jølle, og med masse maskin-vare rundt seg.

De finner pods, 6/12 utøst. Hviler videre. Mord finner på TV’n i chille-rommet et opptak av en berømt tale. Opptaket er uten bilde, og brutt opp i biter:

«… det er et anslag av ren matematikk. Vi passerer ingen moralske dommer, selv vegrer vi denne sjebnen. Selv om styresmaktene er mye kritisert for tiden, vil anarkiet som følger fallet bli langt værre. Det er dette anarkiet prosjektet vårt vil kjempe i mot …»

«… maskinens formel dikteres av et stigende byråkrati, tilbakegang i initiativ, en frysing av kaste, en demmelse av nysjerrighet og hundrevis av andre faktorer. Det har pågått i århundrer, og er for majestetisk og massivt til å kunne motarbeides på dette punkt…»

«… En råtten trestamme, til øyeblikket stormen knekker den i to, har utseendet den alltid har hatt. Men hører du med matematikkens ører, kan du høre knirkingen…»

«… Med fallet vil kunnskap tapes, og orderen den har vært fundamentet for vil forsvinne. Intergalaktiske kriger vil være uendelige, intergalaktisk handel avsluttes, befolkningen synke, verdener adskilt fra hoveddelene av galaxen. Og slik vil det forbli. …»

«… Selv om vi kan forutse det, kan vi ikke stoppe det. Men vi kan uttale oss om mørketiden som vil følge. Den vil vare 30 tusen år, og et nytt emperie vil finnes igjen, men i de 30 tusen år før dette vil det finnes lidelse over all fantasi …»

«… ikke forsent å forkorte tiden. For å redusere mørketiden og anarkiet, til et enkelt årtusen, må vi handle nå. På dette svært delikate øyeblikket i historien, er det vår oppgave å fjerne 29 tusen års elendighet i menneskets historie …»

«… hvilken plass mer symbolsk, enn Gaia’s ene måne. Alle små biter av vår vitenskap, vår viten, til èn samlet komprimert kilde. Èn guide, for de kommende generasjoners gjenforening …»

*** Dette har Slangen ikke fått med seg.

Mord ser også en båt på overflaten, og hvalene. Det er Draculis som charmer Kodama. Mord svømmer ut en tur, og overtaler henne til å forbli på deres side: Kodama’s hvaler dreper Draculis og typene hans.

De finner en stakkar med shardet i nakken, og tilkoblet en hjå. (two handed melee weapon) Røsker ut shardet insta og tar hjåen.

De teleporterer videre.

*** De nevnte at de skulle til Transylvanium, befriende kirka igjen? Nebalich krig.

*** ny random teleporteringsplass.

Ny session: september 9th. Dat break

Dag 81:

Teleporterte: Havnet først i relativt øde området, der de så en foss som rant opp ut av et hull i bakken. De bestemte seg for å teleportere videre neste dag

De slipper Nelgadara ut, men gir henne ikke hjåen hennes. Naru er veldig nedverdigende. De skjønner at hun er en klone, og hvordan hun virker basically

*** Kan kommunisere med klonen, men nyeste forsvinner ved ny klone skapelse. Bare en naken version blir skapt ved kopi, ikke gjenstander.

Dag 82:

Møtte en broder kortfot, han skulle hente all den beste looten ved verdens ende. Men det ville ikke gutta bli med på. De har litt snøball-krig etc.

Broder kortfort forteller om historien om «Orsaya» ved verdens ende. Og litt om Calavan som var den eneste i denne tidsalder som gikk på månen. Teleporterer uten han deretter, til Kodama området.

Dag 83

Tor Depletion: 12

Går til Kodama, uten problemer. Tar 2 dager.

Dag 85

Møter Kodama, og lærer at Draculis antagelig lever (ble om til flaggermuser). Gir en gave til Mord fordi han fjernet det som gjorde treet sykt. De finner dragene, og rir de tilbake til skipet. Teleporterer.

Forteller Nelgadara, at de skal hente dragene og deretter direkte til kirka. Hun sier de bør vente på riddere etter neste teleport.

Dag 86:

Nå, sør for westwoods. Venter på riddere, Jølle har armert skipets våpen.

Jad av Hammeren (trønder, politi, skeptisk), førstkommanderene av Pavens riddere, ankommer med 5 andre riddere (to dager, to menn). Forklarer at de må svare for seg til prestene, og at Kirken må få inspisere skipet.

De drar deretter til Beoth, sent på kvelden. Før de drar inn og napper shardet ut av nakken til Jølle ser MagneTor en Nebalich Armè nærme seg i horisonten. (D1 for pod-repair depletion: succeeder).

EoS.

Jølle helbredes. De prater med Jad, som nå har begge shardsene deres. Han har det travelt, redd for Nebalich styrkene. Han spør hvor de skal dra, og takker for samarbeidet. Han har bare ordre om å levere shardsene til Charmonde, og forteller at månen framdeles er et problem. Kirken vil se hva de kan få utrettet på skipet. Men Jølle bruker Hjåen for å dele seg selv, og den andre delen blir med Jad og Soldatene tilbake til skipet.

*** Jølle2 blir med til basen hvor prester i hvite og gule frakker har begynt å studere Slangens Device of Moon shizzl. Jølle bryr seg hovedsaklig om skipet, og lærer gjennom samtaler med prestene at med kirkens hjelp hadde man kunne kuttet ned på tiden betraktelig.

Resten blir angrepet av Dread Destroyer da de kommer ut, og flykter vest. Deretter reiser de i 2 dager sørover til Transylvanium.

Dag 88.

De ankommer Transylvanium. Naru forteller litt om byen:

Blandt tjukke skoger i humpete terrent, med bratte kliffer her og der. Mange fort og palasser stikker opp på forskjellige plasser, og det største på Sylvians side er et sort palass med skeive tårn. Mot vampyrenes del er det nesten alltid tåke. Rundt omkring i byen finnes deler av et rør-anlegg som engang lå over bakken, men som nå brukes som kloakk.

De besøker Sylvians hus, bare èn av de 7 konene hans er der. Hun forteller at resten av byen kanskje gjemmer seg i kloakk-anleggene. Og at Sylvian er tatt av militæret som okkuperer byen.

De drar inn til byen, folk går i gatene men unngår de. De sjekker en butikk, Naru & MT dreper noen vakter. Merker at Dread Destroyer er i byen, og at den kan dra folk inn i seg. Stikker ned i kloakken, møter noen vampyrer (Pelle & crew) ved et tårn under bakken. Mye vann har rent hit. Lærer av de at det er uenigheter blant vampyrene, Edward m.fl. Frank’N’Stein har hemmelig avtale med Generalen, Ejtak. Slik at de får byen etter krigen.

Forteller veien til Jakob og resten av ulvene som gjemmer seg. Jakob mener det er for farlig å angripe, men Naru tar rollen som Alpha og overbeviser. De sover der nede, mens Mord kler seg ut som en vakt og infiltrerer militærbasen. Lærer

Metalmonsteret har stasjon her, men tar turer i byen
fangene i grøft med vakter rundt.
Og hvis noe annet han føler han burde lært

Stjeler 3 slugsplittere. Tar med tilbake til kloakken, hvor alle gjør seg klar for angrep på «MetalMonsteret».

«INSHALLA!»

EoS.

Dag 89 *** Ny session 23/9

Drar for å krige, har lang kamp mot Dread Destroyer mens ulvene dreper det som er av soldater.
MagneTor går berserk, dreper den og deretter Jakob, Naru’s fetter. Dette setter sinnet i resten av ulvene som jager han ned, men pga. En cypher som beskytter MagneTor klarer de ikke å bite han i frezyene sine, og blir en etter en hugget ned.

I mellomtiden looter Jølle, Dread Destroyeren. Naru henter Sylvian, som forteller at Luna har shardet. De løper for å drepe MagneTor, men Mord overtaler de til å stoppe. De hinker avgårde, så mange av slekten deres har dødd at de ikke er en styrke som kan stå imot vampyrene i Transylvanium, de må flykte. Naru velger å forbli med familien for å gjøre dette.

På kvelden møter Mord, MT og Jølle Luna og Edward. Mord leser tankene hennes, finner ut at hun har shardet. Blir med opp til Sylvian igjen, som sier de kan få det. De drar til dragene deretter for å begi seg avgårde til Charmonde.

EoS. Sent på kvelden når de drar.

3 Dagers reise. Kveld til nest siste dag ser de Nebalich main army, blir spottet av scouting party. På kvelden dør høyball, MagneTor vet pga Heart-Sensor. Siste dag ankommer de Charmonde. Lærer om byen.

Dag 90

Tor depletion: Fuck this shit, he never fails. 2 natural 20’s . no more depletion på ett sverd (eldste)
Dag 92

Slum på utsiden, metal «skrell» hvor flykninger oppholder seg.
Palasset og heisene opp, g-prestene, museet.
Møter Reodor, som overhører planene de har om å stjele noe. De bestemmer seg for å skaffe mer informasjon, og drar på maskerade-festen hennes. De skaffer invitasjoner gjennom å overtale Zinaj, som er i kirkens-ambasade i byen. Forteller at de har fått «belønningen» gjennom skipet. Og at hvis de vil fortsette å hjelpe kirken kan de melde seg inn i den Angulanske Enighet.

De drar på festen, men må maskere lukten av Jølle. Så de kjøper et fiske-kostyme til han. Drar opp dit, tar turen gjennom museet (se dokument). Hilser på dronningen, Mord får inspisert henne veldig nøye, og tar et bilde av henne. Jølle hilser også.

I mellomtiden sitter Reodor på en bar, han blir møtt av en G-prest, «Amiss» en «Undell» alien. Han er interessert i et sverd oppe i museet, og vil stjele det. Han har gunstige krefter og informasjon å komme med bla:
På natten, færre vakter med lyd-sensor, føle-sensor og usynlig laser grid.
Det EGENTLIGE museet er gjemt i det falske museet.
Bare dronningen og G-lederen som har full tilgang.
Vaktene i byen har flyers, 2min responstid.

Mord vil at han tar av masken, han gjør det og viser et voldemort ansikt med valpefett bulker på kinnene.

*** Slangen ligger i sekk hans og lytter. Han har inngått avtale med han, overbevist om betydeligheten av boken, og at han kan re-skape verdenen til Undellene.
*** Slangen har hørt alt om planen deres.

Deretter drar Reodor for å spionere på Dronningen. Han glir i skyggene, i hager, på vakter osv. Mord slipper han av fra luften, og møter en soldat som gir han fly-forbud i byen. Reodor leser motivasjonen til dronningen med en cypher, og lærer at hun har et gammelt sinn, og er lei av å leve. Hun er frabudt å dø, og blir holdt i tidskapsulen som er deler av palasset.

Han vekker henne og prater. Hun har ingenting å tape på heistet deres, men sier det er en fare involvert hvis g-prestenes by morpher i museet. Mange tusen liv vil bli tapt, og katastrofen for deres verden vil være et faktum. Museet er også utrolig vanskelig å entre, slipper bare henne inn, og G-leder. Hun gir han et tall: 13125.

EoS

Reodor stikker ut vinduet, og tilbake til folket. Forteller hva han har lært, og bestemmer seg for å stikke. Amiss leder han ut og snur tyngdekraften hans, han hopper inn i skygge og forsvinner.
De bruker mye av tiden på prating og planlegging. Så møter de Muller, som er en kjenning som overtar for Reodor. De lager en kopi av smykket til dronningen basert på et bilde. Og legger seg så på sine respektive inn’s.

Dag 91

Venter til kvelden før de går til angrep. Gjør seg vektløse og drifter opp dit i et mørklagt område Mord skaper. De lander uoppdaget på taket av bygningen, ved en glass-dom. Mord og MT fjerner en rute. Jølle kaster mel ned, og ser rommet kryr av laser-stråler. Mord svever ned, stille og ser gåten på statuen. De betaler 2 xp for å huske hints, og klarer den. Det åpnes en hemmelig dør «ned» og inn i metall-fundamentet. Her går de gjennom en mørk korridor, før de kommer til et stort rom med et basseng med en diger skapning (latos) i.

Mord gjør seg om til Dronningen, og lurer skapningen med mentale tanker og lesning at de er venner av dronningen. Den slipper de omsider inn i verdenen.

Vandrer litt rundt, finner byer med mange tomme rom og «inception»-type Undeller. Latosen sitter som en enda større gude-skikkelse i horisonten og ser på de. Det er også mange menneske-skikkelser med glasshoder som er en forlengelse av ham. Rommene er minnene til folk fra Undell-verdenen, som tankelesning oppfattes som hadde et fall. MagneTor benytter tilslutt en artifact «eye-in-the-sky» og finner et bygg som ligner på museet.

Tykke vegger og en fort-knox hvelv-dør åpnes ved hjelp av smykke. De stiger inn og ser alle skattene der. Mord vandrer mot boken til Calavan. Men stopper da han hører stemmen til Slangen fra inngangen til hvelvet. Han teller til 3, og kaster en detonasjons-cypher inn i hvelvet.